Konsulter - var med och utveckla vårt nya kontor

Vi söker konsulter inom digitalisering, management, cyber security samt mjukvaru- och systemingenjörer till vårt nyöppnade kontor i Luleå. Här får du möjligheten att från start vara med och utveckla ett litet kontor samtidigt som du har ett stort företag i ryggen.

Din roll som konsult

På Combitech erbjuder vi utmaningar i utvecklingens absoluta framkant, plus ovanligt trygga anställningsvillkor och trevlig företagskultur. Som konsult på Combitech samarbetar du nära chefer och säljare för att hitta spännande uppdrag. I regionen finns våra kunder främst inom industri och försvarsindustri. Uppdragen varierar i längd och komplexitet men du kan alltid räkna med en trygg anställning hos oss.

I och med att kontoret i Luleå är nyöppnat blir du en av nyckelpersonerna när vi ska etablera oss i området. Vi söker medarbetare inom dessa kompetensområden för att kunna möta våra kunders behov:

  • Digitalisering & management
  • Cybersecurity
  • Software & System Engineering

Vad kan du tillföra?

Vi söker dig som är redo för nästa utmaning och känner att du vill fortsätta utvecklas, både personligt och professionellt. Du har en relevant utbildningsbakgrund från universitet eller högskola samt erfarenhet från ditt kompetensområde. Det är meriterande om du tidigare har arbetat som konsult. Du motiveras av att träffa nya människor och arbeta i nya sammanhang.

Vi tror att du är naturligt utåtriktad med ett stort engagemang och att du har lätt för att skapa goda relationer med både kunder och kollegor. Du har lätt att sätta dig in och förstå kundens behov, har en stark initiativförmåga och tycker om kombinationen av att arbeta nära både människan och tekniken.

Låter det intressant? Hör av dig till oss eller skicka in din ansökan på direkten. Urvalet sker löpande. Välkommen till Combitech!

Kom och gör skillnad

Hos Combitech erbjuder vi, utöver spännande och utvecklande kunduppdrag, anställningstrygghet och förmånspaket, samtidigt som du får chans att växa i en företagskultur som uppmuntrar både personlig och professionell utveckling samt balans i livet.

Combitech GROW, vårt forskningsbaserade kompetensutvecklingsprogram, ingår som en naturlig del i din anställning. Att vi dessutom är ett stabilt växande och oberoende teknikkonsultbolag inom försvars- och säkerhetskoncernen Saab AB bidrar såklart också till dina utvecklingsmöjligheter.

Hos oss är du med och utvecklar teknikområdet för att möta kraven från framtidens digitala samhälle. Vi har exempelvis många spännande projekt inom digitalisering, autonomi, artificiell intelligens, cyber security och 5G-utveckling. Våra konsulter utvecklar också bland annat flygande hjärtstartare som räddar liv, system som ökar säkerheten på flygplatser och nya stridsflygplanet Gripen E som gör samhällen trygga.

Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss? Kolla in våra karriärsidor på vår webb!