Konsulter inom Cyber security - i säkra OT-miljöer

Combitech expanderar och vi vill bli fler konsulter inom cybersäkerhet som vill arbeta med att bidra till ett tryggare samhälle. Vill du hjälpa oss bidra till att säkra och trygga leveranser av el, vatten och andra samhällskritiska funktioner genom att skapa medvetenhet om och utreda säkerheten i deras OT-miljöer?

DIN ROLL SOM KONSULT INOM CYBER SECURITY

I Sverige sker idag en ökad digitalisering av olika tillverknings- och processindustriers OT-miljöer och visionen med Industri 4.0 som beskriver hur digitaliseringen kan öka effektiviteten och konkurrenskraften hos industrin. I takt med att dessa produktionsmiljöer digitaliseras och insamlad data hamnar i molntjänster, för att finnas tillgängliga för t. ex. analyser och simuleringar, ökar naturligtvis behovet av cybersäkerhet och en genomtänkt arkitektur.

I din roll kommer du stödja kunder i deras arbete med att granska befintliga OT-miljöer, med olika nätverk, OT-system och IoT-lösningar, ur ett cybersäkerhetsperspektiv. Du kommer även föreslå hur olika säkerhetslösningar, och åtgärder, ska utformas samt vara med och implementera dem. Arbetet innebär även att ta fram policys och säkerhetsmålsättningar för att säkerställa att OT-miljöerna uppfyller gällande lagar, regelverk och kundkrav. Uppdragen spänner sig över hela livscykeln, från kravställning till uppföljning och driftsättning.

VAD KAN DU TILLFÖRA?

Vi tror att du har en civil- eller högskoleingenjörsexamen inom data-, elektro- eller automationsteknik och har jobbat några år inom området. Det finns också möjligheter för dig med mindre yrkeserfarenhet men som målinriktat satsar och vill utvecklas.

Som person är du en kreativ problemlösare med ett genuint teknikintresse. Du är utåtriktad och har lätt för att knyta kontakter med nya människor. Vidare är du handlingskraftig och trivs med att arbeta både i team så väl som självständigt. Konsulter hos oss kännetecknas av god samarbetsförmåga och hög professionalism. Vi värdesätter en hög ambitionsnivå och vilja att utvecklas. Som konsult är du ambassadör för Combitech hos våra kunder, därför sätter vi stor vikt vid din sociala förmåga och personlighet.

Uppdragen förutsätter goda kunskaper i svenska och engelska i såväl tal som skrift.

Låter det intressant? Hör av dig till oss eller skicka in din ansökan på direkten. Urvalet sker löpande.

KOM OCH GÖR SKILLNAD

Hos Combitech erbjuder vi, utöver spännande och utvecklande kunduppdrag, anställningstrygghet och förmånspaket, samtidigt som du får chans att växa i en företagskultur som uppmuntrar både personlig och professionell utveckling samt balans i livet.

Combitech GROW, vårt forskningsbaserade kompetensutvecklingsprogram, ingår som en naturlig del i din anställning. Att vi dessutom är ett stabilt växande och oberoende teknikkonsultbolag inom försvars- och säkerhetskoncernen Saab AB bidrar såklart också till dina utvecklingsmöjligheter.

Hos oss är du med och utvecklar teknikområdet för att möta kraven från framtidens digitala samhälle. Vi har exempelvis många spännande projekt inom digitalisering, autonomi, artificiell intelligens, cyber security och 5G-utveckling. Våra konsulter utvecklar också bland annat flygande hjärtstartare som räddar liv, system som ökar säkerheten på flygplatser och nya stridsflygplanet Gripen E som gör samhällen trygga.

Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss? Kolla in våra karriärsidor på vår webb!