Konsulter inom försvarsområdet - Vill du bidra i utvecklingen av ett modernare försvar?

Combitech expanderar i Enköping då efterfrågan på våra tjänster växer. Vi vill bli fler konsulter inom försvarsområdet som vill arbeta med att skapa ett modernare försvar för Sveriges säkerhet. Är du vår nya kollega?

Din roll som konsult inom försvarsområdet

Vi hjälper våra kunder med robusta och säkra IT–system, vilket ställer höga krav på våra lösningar och tjänster.

Vi arbetar i produktlivscykelns alla delar med allt från projektledning, behovsanalys, kravspecificering och design till utveckling, granskning, testning, integration, support, vidmakthållande och avveckling. Därför kan arbetsuppgifterna variera i olika uppdrag och kan t.ex. innehålla en kombination ovan nämnda områden.

Våra team präglas av högt i tak, många skratt, hög kompetens och bra teamwork.

Hos oss är du en del av ett företag som fokuserar på individen. Du kan förvänta dig en nära dialog med din chef och dina kollegor i syfte att utbyta kunskap och erfarenheter. På Combitech har du möjlighet till spännande uppdrag där du får vara en del i utvecklingen av framtidens lösningar.

Vad kan du tillföra?

Vi söker dig som har arbetslivserfarenhet från försvarsområdet, myndigheter och verk eller större företag. Vi ser gärna att du har kunskap och erfarenhet inom något av följande områden: Projektledning, Systemdesign och -integration, Utveckling, Nätverksteknik med fokus på IT-säkerhet, Kravhantering och -verktyg, Granskning och test, Integration, Support, Kryptoteknik och signalskydd, Försvarsmaktens materielprocess eller IT-process.

Har du dessutom erfarenhet som konsult är det extra meriterande.

För att trivas i rollen som konsult hos oss krävs det att du har en god analytisk förmåga och har viljan att kontinuerligt fortsätta utvecklas. Då mycket av ditt arbete kommer att ske i team är det viktigt att du är samarbetsvillig och kommunikativ, samtidigt som du självständigt kan ta ansvar för en leverans. Du kan behålla lugnet då det ibland är mycket att göra samtidigt som du förstår vikten av att leverera i tid. Vi tror att du är en person som är prestigelös, självgående och som är professionell oavsett om du är ute hos någon av våra kunder eller på plats på vårt fina kontor.

Vidare behärskar du svenska och engelska flytande i såväl tal som skrift. Då tjänsten innebär arbete som omfattas av försvarssekretess krävs det att du genomför och godkänns i en säkerhetsprövning med registerkontroll.

Låter det intressant? Hör av dig till oss eller skicka in din ansökan på direkten. Då det är semestertider kommer vi ta hand om ansökningarna efter sista ansökningsdag. Välkommen till Combitech!

Kom och gör skillnad

Hos Combitech erbjuder vi, utöver spännande och utvecklande kunduppdrag, anställningstrygghet och förmånspaket, samtidigt som du får chans att växa i en företagskultur som uppmuntrar både personlig och professionell utveckling samt balans i livet.

Combitech GROW, vårt forskningsbaserade kompetensutvecklingsprogram, ingår som en naturlig del i din anställning. Att vi dessutom är ett stabilt växande och oberoende teknikkonsultbolag inom försvars- och säkerhetskoncernen Saab AB bidrar såklart också till dina utvecklingsmöjligheter.

Hos oss är du med och utvecklar teknikområdet för att möta kraven från framtidens digitala samhälle. Vi har exempelvis många spännande projekt inom digitalisering, autonomi, artificiell intelligens, cyber security och 5G-utveckling. Våra konsulter utvecklar också bland annat flygande hjärtstartare som räddar liv, system som ökar säkerheten på flygplatser och nya stridsflygplanet Gripen E som gör samhällen trygga.

Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss? Kolla in våra karriärsidor på vår webb!