Konsulter inom teknik och säkerhet - var med och väx med oss

Combitech växer i Luleå och söker allt ifrån mjukvaruutvecklare och teknikinformatörer, till IT-säkerhetsarkitekter. Drivs du av att göra skillnad för människor, verksamheter och samhälle? På Combitech erbjuder vi utmaningar i utvecklingens absoluta framkant, plus ovanligt trygga anställningsvillkor och trevlig företagskultur. Nyfiken på oss? Vi är nyfikna på dig. 

Din roll som konsult

Jobbar du på Combitech får du chansen att göra skillnad, både för människor, företag och samhället. Vi brinner för att utveckla effektiva och hållbara lösningar, minska vår egen miljöpåverkan och bidra till ett säkrare samhälle. Vi har exempelvis många spännande projekt inom digitalisering, 5G-utveckling, autonomi, cyber security, supply chain management och modellbaserad utveckling. Våra konsulter utvecklar också flygande hjärtstartare som räddar liv och system som ökar säkerheten på flygplatser. Är du nyfiken på aktuella projekt? Kolla in: https://combitech.se/vart-erbjudande/

På Combitech gillar vi människor lika mycket som teknik. Vi kombinerar spännande uppdrag med kompetensutveckling vilket innebär att du utvecklas både i yrkesrollen och som person. Vi bryr oss om hela människan och är övertygade om att en kombination av karriär och privatliv är nyckeln till framgång. För oss är det viktigt att tänka långsiktigt. Tack vare det erbjuder vi våra medarbetare en trygg anställning där fokus ligger på personlig utveckling och inte konjunktursvängningar.

Vi söker just nu medarbetare inom flera olika kompetensområden för att kunna möta våra kunders behov inom Digitalisering av process och produktions miljöer (Industri 4.0):

  • IT-arkitekter/IT-säkerhetsarkitekter
  • OT-arkitekter/OT-säkerhetsakitekter
  • Teknisk dokumentation
  • Kommunikationsingenjörer
  • Mjukvaruutvecklare
  • Systemingenjörer
  • Krav- och testingenjörer

Vad kan du tillföra?

Vi söker dig som är redo för nästa utmaning och känner att du vill fortsätta utvecklas, både personligt och professionellt. Du har en relevant utbildningsbakgrund och/eller erfarenhet från ditt kompetensområde. Du ser fram mot att arbeta som konsult och få träffa nya människor och arbeta i nya sammanhang. Vi tror att du är naturligt utåtriktad med ett stort engagemang och att du har lätt för att skapa goda relationer med både kunder och kollegor. Som person är du en god lyssnare, har en stark initiativförmåga och tycker om kombinationen av att arbeta nära både människan och tekniken.

Låter det intressant? Hör av dig till oss eller skicka in din ansökan på direkten. Urvalet sker löpande. Välkommen till Combitech!

KOM OCH GÖR SKILLNAD

Hos Combitech erbjuder vi, utöver spännande och utvecklande kunduppdrag, anställningstrygghet och förmånspaket, samtidigt som du får chans att växa i en företagskultur som uppmuntrar både personlig och professionell utveckling samt balans i livet.

Combitech GROW, vårt forskningsbaserade kompetensutvecklingsprogram, ingår som en naturlig del i din anställning. Att vi dessutom är ett stabilt växande och oberoende teknikkonsultbolag inom försvars- och säkerhetskoncernen Saab AB bidrar såklart också till dina utvecklingsmöjligheter.

Hos oss är du med och utvecklar teknikområdet för att möta kraven från framtidens digitala samhälle. Vi har exempelvis många spännande projekt inom digitalisering, autonomi, artificiell intelligens, cyber security och 5G-utveckling. Våra konsulter utvecklar också bland annat flygande hjärtstartare som räddar liv, system som ökar säkerheten på flygplatser och nya stridsflygplanet Gripen E som gör samhällen trygga.

Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss? Kolla in våra karriärsidor på vår webb!