Kreativ Säljare/Affärsutvecklare

Delar du vår passion att erbjuda hållbara och cybersäkra lösningar för framtidens digitaliserade samhälle? Vill du stötta våra kunder i deras utmaningar samtidigt som du utvecklar dig själv genom att arbeta på ett bolag i teknikens absoluta framkant? Då kan du vara den vi söker!

Din roll som säljare

Vi stärker nu vår övergripande säljorganisation med en kreativ och driftig säljare.

Nya behovsströmmar skapas och branscher vävs in i hela ekosystem och vi ser att det idag ständigt skapas nya spännande tjänstebehov i dessa ekosystem. Här kommer du att vara en nyckel till våra kunders framgång. Den digitala transformationen är något som Combitech redan idag är mycket drivande och starka inom och med dig vill vi stärka vår förmåga att fånga fler behov.

Som Säljare hos oss kommer du att arbeta med hela säljkedjan.  Du får ett övergripande sälj- och affärsutvecklingsansvar för tilldelade kunder. Rollen innefattar kunduppsökande säljverksamhet och även Account Management beroende på kund.

Eftersom kunderna inte bara finns i Stockholmsregionen kommer även ett visst resande att förekomma. En del av rollen innebär deltagande på mässor, seminarier eller andra kundaktiviteter.

Vad kan du tillföra?

För att lyckas i den här säljrollen vill vi att du har en grundläggande kunskap om konsultförsäljning. Extra positivt är det om du har Telekom- och/eller Bank- & Finans-bakgrund, samt förstår var den och omgivande marknad är på väg.

Du har tidigare erfarenhet av att effektivt landat både enskilda konsultaffärer samt knutit ihop större åtaganden på ett kreativt sätt. Du utgår från partnerskapsperspektiv i dialogen med kunderna och förstår även vikten av ett bra inre samarbete med leveransorganisationen för att kunna leverera rätt.

Då mycket av ditt arbete kommer att ske i team är det viktigt att du är samarbetsvillig, flexibel och kommunikativ samtidigt som du självständigt kan ta ansvar för dina egna samt teamets försäljningsmål. Vi ser en stabil och trygg person som trivs med människor där stor nyfikenhet, lyssnande och informativ förmåga krävs för att lyckas. Du vet vikten av kundmöten och att skapa långsiktiga relationer.

Du talar och skriver både svenska och engelska flytande.

Låter det intressant? Hör av dig till oss eller skicka in din ansökan på direkten. Urvalet sker löpande.

Kom och gör skillnad

Hos Combitech erbjuder vi, utöver spännande och utvecklande kunduppdrag, anställningstrygghet och förmånspaket, samtidigt som du får chans att växa i en företagskultur som uppmuntrar både personlig och professionell utveckling samt balans i livet.

Combitech GROW, vårt forskningsbaserade kompetensutvecklingsprogram, ingår som en naturlig del i din anställning. Att vi dessutom är ett stabilt växande och oberoende teknikkonsultbolag inom försvars- och säkerhetskoncernen Saab AB bidrar såklart också till dina utvecklingsmöjligheter.

Hos oss är du med och utvecklar teknikområdet för att möta kraven från framtidens digitala samhälle. Vi har exempelvis många spännande projekt inom digitalisering, autonomi, artificiell intelligens, cyber security och 5G-utveckling. Våra konsulter utvecklar också bland annat flygande hjärtstartare som räddar liv, system som ökar säkerheten på flygplatser och nya stridsflygplanet Gripen E som gör samhällen trygga.

Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss? Kolla in våra karriärsidor på vår webb!