Managementkonsulter

Combitech är ett nordiskt teknikkonsultföretag med drygt 1900 medarbetare över hela Norden. Under 2020 har vi fortsatt stärka vår ledande position på marknaden som partner för svensk industri inom digitalisering i ekosystem. Genom etablerade partnerskap inom såväl gruvsektorn, maritimt, återvinning och energi som bredare inom tillverkningsindustrin utvecklar vi nu många nya affärsmöjligheter. För att klara av att både fånga upp och leverera på dessa möjligheter behöver vi nu växa inom digitalisering och management.

Din roll som Managementkonsult

Inom digitalisering- och managementområdet erbjuder vi tjänster inom digitalisering, innovation, strategi- & managementkonsulting, digital life-cycle management, affärsmodellsutveckling & ekosystems-facilitering. För att ta nästa steg söker nya medarbetare inom områdena:

Erfarna managementkonsulter

Med inriktning på hur teknik och digitalisering hjälper ledare och nyckelpersoner hos våra kunder att utveckla och driva sina verksamheter framåt.

I denna roll utvecklar du våra partnerskap och tar ledande roller i existerande partnerskap & affärer. Du äger och leder våra viktigaste leveranser och, baserat på värdet av det vi levererar, vidareutvecklar du relationer och affärer med våra närmsta kunder.

I rollen ingår att paketera tjänster & lösningar inom digitalisering i samverkan med övriga delar av Combitech. Stödja skapandet av strukturer för omvärldsbevakning, ledning av affärer och utveckling av verksamheten.  Driva på utbildning och sprida kunskap inom management consulting i Combitech i stort.

Teknik- och managementkonsulter

Teknik- & affärsintresserade individer som brinner för att vara med och bygga de strukturer som våra kunder och vi själva behöver för framtiden.

I denna roll jobbar du ute i projekt och går tillsammans med en senior kollega för att snabbt bygga upp erfarenhet.  Du jobbar med våra kunders mest utmanande frågor i våra projekt och bidrar med egen expertis.

Du får genomgå en individualiserad utvecklingsplan med stark förankring i kundprojekt och teknikutbildning.

Inom Divisionen har vi idag en mix av personer med lång erfarenhet av Combitechs teknikförmågor, strategi- och managementkonsulter och erkända experter inom olika teknikområden från branschen. Gemensamt är en stark drivkraft att kombinera teknik och affärer. När vi nu växer behöver vi fortsätta kombinera olika bakgrunder och profiler.

Placeringsort är främst Stockholm eller Linköping, men även andra orter kan vara aktuella för rätt kandidater.

Vad kan du tillföra?

För våra erfarna managementkonsulter söker vi dig med 6-10 års relevant erfarenhet från industri- eller konsultverksamhet. För våra Teknik- och managementkonsulter vill vi snarare rekrytera utifrån potential och välkomnar sökanden med allt från 0-3 års erfarenhet.

Oavsett nivå ser vi att du som söker har en utbildning på Masternivå inom teknik & affär i någon kombination – eller motsvarande erfarenhet förvärvad på annat sätt samt en gedigen teknikförmåga eller spetskunskap inom områden kopplat till digitalisering.

Som person är du strategiskt tänkande och affärsorienterad. Du har god förmåga att förstå olika kunders affärer och vad olika intressenter drivs av samt goda kunskaper om hur digitalisering skapar affärsmöjligheter & möjliggör effektivisering. Du är driven, strukturerad och med en stark ”can-do” attityd och är samtidigt en lagspelare.

För rätt kandidater erbjuder vi både en biljett till några av de mest utmanande digitaliserings- & hållbarhetsprojekten i branschen, en möjlighet att arbeta med och lära sig den absolut senaste tekniken inom allt från IT till IoT & produktteknik samt ett lärande av drygt 1900 passionerade kollegor som en del i vårt team av teknik- & managementkonsulter!

Låter det intressant? Hör av dig till oss eller skicka in din ansökan på direkten. Återkoppling sker efter sista ansökningsdag. Välkommen till Combitech!

Kom och gör skillnad

Hos Combitech erbjuder vi, utöver spännande och utvecklande kunduppdrag, anställningstrygghet och förmånspaket, samtidigt som du får chans att växa i en företagskultur som uppmuntrar både personlig och professionell utveckling samt balans i livet.

Combitech GROW, vårt forskningsbaserade kompetensutvecklingsprogram, ingår som en naturlig del i din anställning. Att vi dessutom är ett stabilt växande och oberoende teknikkonsultbolag inom försvars- och säkerhetskoncernen Saab AB bidrar såklart också till dina utvecklingsmöjligheter.

Hos oss är du med och utvecklar teknikområdet för att möta kraven från framtidens digitala samhälle. Vi har exempelvis många spännande projekt inom digitalisering, autonomi, artificiell intelligens, cyber security och 5G-utveckling. Våra konsulter utvecklar också bland annat flygande hjärtstartare som räddar liv, system som ökar säkerheten på flygplatser och nya stridsflygplanet Gripen E som gör samhällen trygga.

Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss? Kolla in våra karriärsidor på vår webb