Metodutvecklare - med bakgrund inom konstruktion

Nu söker vi dig som vill arbeta med den senaste tekniken och vill vara med att utveckla våra kunders processer! Kanske har du tidigare erfarenhet inom konstruktion eller produktion och vill ta nästa steg i karriären? Till vårt växande team i Stockholm söker vi nu fler Metodutvecklare!

Din roll som Metodutvecklare

Som metodutvecklare på Combitech kommer du att få arbeta med den senaste tekniken och de mest framstående företagen inom ditt intresseområde. Vi är ett team som arbetar med metodikframtagning inom konstruktions-, produktions- samt eftermarknadsområdet. Vi arbetar med verktygsnära metod- och användarstöd.

 

I det dagliga arbetet kommer du främst att arbeta i team tillsammans med andra Combitechkonsulter eller med medlemmar från kundens organisation, med bland annat identifiering samt lösning av problem, metodikutveckling, kravställningar och tester.

 

 

Vad kan du tillföra?

Combitech söker dig som vill jobba på en innovativ och rolig arbetsplats med spännande kunder i teknikens framkant. Du är troligen utbildad Civilingenjör eller Högskoleingenjör med relevant inriktning. Din inställning och ditt intresse av att utveckla dina kunskaper är, för oss, viktigare än specifik utbildning. Erfarenhet inom områden såsom konstruktion, simulering, produktionsberedning, underhållsberedning, virtuell utveckling, virtual manufacturing, MBD/MBE, metodikframtagning eller användarstöd, är starkt meriterande, men inget krav.

 

För att trivas i rollen som Metodutvecklare krävs det att du har intresse för metodutveckling, problemlösning samt ny teknik. Som person har du en nyfiken personlighet, ett stort engagemang och en stark inre drivkraft. Du bör ha god kommunikationsförmåga samt en vana att arbeta metodiskt och målmedvetet.

 

Låter det intressant? Hör av dig till oss eller skicka in din ansökan direkt. Urvalet sker löpande.

 

 

Kom och gör skillnad

Hos Combitech erbjuder vi, utöver spännande och utvecklande kunduppdrag, anställningstrygghet och förmånspaket, samtidigt som du får chans att växa i en företagskultur som uppmuntrar både personlig och professionell utveckling samt balans i livet.

 

Combitech GROW, vårt forskningsbaserade kompetensutvecklingsprogram, ingår som en naturlig del i din anställning. Att vi dessutom är ett stabilt växande och oberoende teknikkonsultbolag inom försvars- och säkerhetskoncernen Saab AB bidrar såklart också till dina utvecklingsmöjligheter.

 

Hos oss är du med och utvecklar teknikområdet för att möta kraven från framtidens digitala samhälle. Vi har exempelvis många spännande projekt inom digitalisering, autonomi, artificiell intelligens, cyber security och 5G-utveckling. Våra konsulter utvecklar också bland annat flygande hjärtstartare som räddar liv, system som ökar säkerheten på flygplatser och nya stridsflygplanet Gripen E som gör samhällen trygga.

 

 

Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss? Kolla in våra karriärsidor på vår webb!