Metodutvecklare - med konstruktörsbakgrund inom mekanik

Vi söker dig som har stort intresse av att effektivisera och förbättra metoder och processer inom mekanikutveckling av exempelvis fordon och flyg. MBD (Model Based Definition) är ett arbetssätt som Combitech starkt förespråkar och hjälper våra kunder att implementera.

Din roll som

Combitech är ledande inom utveckling av MBD-metodik. MBD är ett arbetssätt där man sätter 3D-modellen i fokus och jobbar digitalt med produkten från idé till färdig produkt. Arbetssättet möjliggör också parallella arbetsflöden i organisationen vilket förkortar ledtider och ökar effektiviteten i utvecklingsprocessen. Vi arbetar med att utveckla våra kunders processer inom bland annat flyg och försvar och fordonsindustri. Nu ser vi ett ökat behov av konsulter med denna kompetens i Stockholmsområdet, därför söker vi nu dig som vill bli en del av vårt team.

Som MBD-konsult hos oss kommer du arbeta med metodikframtagning inom konstruktions-, produktions- samt eftermarknadsområdet. Du kommer att vara teknisk expert och har i uppgift att stötta, coacha och utbilda våra kunder inom området. Du utvecklas inom ditt tekniska område samtidigt som du hjälper våra kunder med deras utmaningar. Vi arbetar med verktygsnära metod- och användarstöd och då främst med DASSAULT, SIEMENS och PTCs produkter.

Vi på Combitech kan erbjuda en kreativ arbetsmiljö och spännande uppdrag hos kunder i olika branscher. Som konsult på Combitech kommer din personliga utveckling i fokus. Vi har, förutom kontinuerlig utveckling i form av egenutvecklade kurser, regelbundna kursveckor med inriktning på personlig utveckling. Där kan man utöver utbildning få tillfälle att nätverka med kollegor från olika kontor. Allt detta för att ge förutsättningar för att just du ska få den utveckling du önskar.

Vad kan du tillföra?

För att trivas i rollen som metodutvecklare krävs det att du har intresse för metodutveckling, problemlösning samt ny teknik. Som person har du en nyfiken personlighet, ett stort engagemang och ett stort personligt driv. Du bör ha god kommunikationsförmåga samt en vana att arbeta organiserat och målmedvetet.

Vi söker dig som är maskiningenjör eller motsvarande utbildning. Du har några års erfarenhet som konstruktör och brinner för att förbättra och effektivisera arbetssätt och metoder. Vilka mjukvaror du kan är inte lika viktigt som din vilja och förmåga att lära dig nya, för att följa med på en föränderlig marknad. Ett plus är dock om du har kunskap inom Catia v5, Enovia, Siemens NX, Teamcenter, Creo, Pdmlink. Har du erfarenhet av att leda projekt är detta meriterande.

Låter det intressant? Hör av dig till oss eller skicka in din ansökan på direkten. Urvalet sker löpande.

Kom och gör skillnad

Hos Combitech erbjuder vi, utöver spännande och utvecklande kunduppdrag, anställningstrygghet och förmånspaket, samtidigt som du får chans att växa i en företagskultur som uppmuntrar både personlig och professionell utveckling samt balans i livet.

Combitech GROW, vårt forskningsbaserade kompetensutvecklingsprogram, ingår som en naturlig del i din anställning. Att vi dessutom är ett stabilt växande och oberoende teknikkonsultbolag inom försvars- och säkerhetskoncernen Saab AB bidrar såklart också till dina utvecklingsmöjligheter.

Hos oss är du med och utvecklar teknikområdet för att möta kraven från framtidens digitala samhälle. Vi har exempelvis många spännande projekt inom digitalisering, autonomi, artificiell intelligens, cyber security och 5G-utveckling. Våra konsulter utvecklar också bland annat flygande hjärtstartare som räddar liv, system som ökar säkerheten på flygplatser och nya stridsflygplanet Gripen E som gör samhällen trygga.

Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss? Kolla in våra karriärsidor på vår webb!