Mjukvaruutvecklare - inbyggda system

På Combitech vill vi att du i din vardag ska få göra skillnad för människor, verksamheter och samhälle. Vi erbjuder utmaningar i det digitaliserade samhällets absoluta framkant. Hos oss får du möjlighet att växa i en företagskultur som uppmuntrar både personlig och professionell utveckling samt trygghet och balans i livet.

Din roll som mjukvaruutvecklare

Vi söker dig som vill vara med och utveckla morgondagen produkter! Har du passion för teknik och mjukvarudesign har vi jobbet för dig. Combitech har spännande projekt inom både fordon, telekom och försvarsindustrin. Via våra mixade team får vi en dynamisk arbetsmiljö med ett stort erfarenhetsutbyte.

Vi på Combitech erbjuder våra medarbetare möjligheten att utvecklas och tillsammans hittar vi på roliga aktiviteter. Combitechs kontor är placerat på Lindholmen, här arbetar ca 300 personer. Vi ser fram emot att träffa just dig!

Vad kan du tillföra?

För att trivas på Combitech är du en person som brinner för att arbeta med morgondagens produkter i teknikens absoluta framkant! Just nu söker vi dig som har några års erfarenhet av mjukvaruutveckling i inbyggda realtidssystem. Du har erfarenhet från olika programmeringsspråk och trivs i rollen som konsult.

I det dagliga arbetet är du proaktiv, drivande samt bidrar till ett bra arbetsklimat och en god teamkänsla, något som vi på Combitech värdesätter högt. Vidare antar du gärna nya utmaningar, har en positiv inställning och tar egna initiativ.

Låter det intressant? Hör av dig till oss eller skicka in din ansökan på direkten. Urvalet sker löpande. Välkommen till Combitech!

Kom och gör skillnad

Hos Combitech erbjuder vi, utöver spännande och utvecklande kunduppdrag, anställningstrygghet och förmånspaket, samtidigt som du får chans att växa i en företagskultur som uppmuntrar både personlig och professionell utveckling samt balans i livet.

Combitech GROW, vårt forskningsbaserade kompetensutvecklingsprogram, ingår som en naturlig del i din anställning. Att vi dessutom är ett stabilt växande och oberoende teknikkonsultbolag inom försvars- och säkerhetskoncernen Saab AB bidrar såklart också till dina utvecklingsmöjligheter.

Hos oss är du med och utvecklar teknikområdet för att möta kraven från framtidens digitala samhälle. Vi har exempelvis många spännande projekt inom digitalisering, autonomi, artificiell intelligens, cyber security och 5G-utveckling. Våra konsulter utvecklar också bland annat flygande hjärtstartare som räddar liv, system som ökar säkerheten på flygplatser och nya stridsflygplanet Gripen E som gör samhällen trygga.

Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss? Kolla in våra karriärsidor på vår webb!