Mjukvaruutvecklare för framtidens autonoma transportlösning

På Combitech vill vi att du i din vardag ska få göra skillnad för människor, verksamheter och samhälle. Vi erbjuder utmaningar i det digitaliserade samhällets absoluta framkant. Hos oss får du möjlighet att växa i en företagskultur som uppmuntrar både personlig och professionell utveckling samt trygghet och balans i livet.

Din roll som utvecklare

Nu söker vi en utvecklare till ett av våra agila team som arbetar inom autonomiområdet i fordonsbranschen. Projektet är inom ett relativt nytt område i teknikens framkant där ramarna inte är helt fasta, det är därför viktigt att du är anpassningsbar och gillar att kommunicera. Rollen innebär att du både kommer att arbeta ute hos kunden men även jobba inhouse i Combitechs egna lokaler på Lindholmen. Projektet innehåller många olika delar såsom design och problemlösning, mjukvaruutveckling, kommunikation och samarbete.

Vad kan du tillföra?

Vi söker dig som kan koda i C#, och känner dig hemma i .NET miljön, du är inte heller främmande för utveckling i Java. Det är positivt om du har ett intresse och gärna kunskap om nätverk, nätverkskommunikation och serverkonfiguration, då en del av jobbet kommer vara att sätta upp infrastruktur för att köra den kod vi bygger. En del av arbetet kommer också innefatta konfiguration av befintliga program, där det är meriterande om du har erfarenhet av HMI och UX. Det är också meriterande om du har erfarenhet av CI (Continuous Integration).


Vi söker dig som tycker att det är spännande att vara med och bygga något nytt – tillsammans med oss. Vi tror att du också har erfarenhet av agila arbetsmetoder, som Scrum eller Kanban. För oss på Combitech är de personliga egenskaperna viktiga och vi tror att du är en öppen, nyfiken person som bidrar till ett bra arbetsklimat och en god teamkänsla. Du trivs med nya utmaningar och har en positiv inställning.
Låter det intressant? Hör av dig till oss eller skicka in din ansökan på direkten. Urvalet sker löpande.

Kom och gör skillnad

Hos Combitech erbjuder vi, utöver spännande och utvecklande kunduppdrag, anställningstrygghet och förmånspaket, samtidigt som du får chans att växa i en företagskultur som uppmuntrar både personlig och professionell utveckling samt balans i livet.


Combitech GROW, vårt forskningsbaserade kompetensutvecklingsprogram, ingår som en naturlig del i din anställning. Att vi dessutom är ett stabilt växande och oberoende teknikkonsultbolag inom försvars- och säkerhetskoncernen Saab AB bidrar såklart också till dina utvecklingsmöjligheter.


Hos oss är du med och utvecklar teknikområdet för att möta kraven från framtidens digitala samhälle. Vi har exempelvis många spännande projekt inom digitalisering, autonomi, artificiell intelligens, cyber security och 5G-utveckling. Våra konsulter utvecklar också bland annat flygande hjärtstartare som räddar liv, system som ökar säkerheten på flygplatser och nya stridsflygplanet Gripen E som gör samhällen trygga.


Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss? Kolla in våra karriärsidor på vår webb!