Nyexad utvecklare och redo för första jobbet

Drivs du av att göra skillnad för människor, verksamheter och samhälle? På Combitech erbjuder vi utmaningar i utvecklingens absoluta framkant, plus ovanligt trygga anställningsvillkor och trevlig företagskultur. Välkommen till Combitech! 


 

Din roll som utvecklare

Rollen som utvecklare finns inom ett av Combitechs affärsområden som heter Autonomy and Connectivity. I affärsområdet arbetar ca 150 personer, en mix av personer vad gäller utbildning, arbetserfarenhet, födelseland osv. Några har arbetat länge och andra kommer direkt från skolan. Genom samarbete och kompetensutveckling skapar vi tillsammans ett inkluderande klimat där du som konsult bidrar både till Combitechs och till kundernas utveckling.

Enheten erbjuder uppdrag inom flera olika branscher så som telecom, utveckling av radarsystem, fordon och rymd/satellit. För oss på Combitech är det självklart att du är med och påverkar och styr över dina arbetsuppgifter. Vi tror på att förena konsultrollen med en rik fritid då vi är övertygade om att en kombination av karriär och privatliv är nyckeln till framgång. Combitechs kontor är placerat på Lindholmen, här arbetar ca 300 personer.


 

Vad kan du tillföra?

Combitech växer och söker nu dig med ett stort intresse för utveckling. Inledningsvis får möjlighet till en bra introduktion och stöttning från många erfarna och kompetenta kollegor. Det är meriterande om du känner till agil utveckling samt har med dig ett eller flera programmeringsspråk.

För oss är de personliga egenskaperna viktiga och vi är väldigt lyhörda för dina intressen och karriärsmål. Vi söker dig som har ett stort intresse av att utvecklas i rollen som konsult och som utvecklare.
 

Våra konsulter kännetecknas av god samarbetsförmåga och hög professionalism. För att trivas på Combitech tror vi att du är en öppen, kommunikativ person som har lätt för att skapa goda relationer med andra i din omgivning. Som konsult är du ambassadör för Combitech hos våra kunder, därför sätter vi stor vikt vid din personlighet.

Låter det intressant? Hör av dig till oss eller skicka in din ansökan på direkten. Urvalet sker löpande. Välkommen till Combitech!


 

Kom och gör skillnad

Hos Combitech erbjuder vi, utöver spännande och utvecklande kunduppdrag, anställningstrygghet och förmånspaket, samtidigt som du får chans att växa i en företagskultur som uppmuntrar både personlig och professionell utveckling samt balans i livet.

Combitech GROW, vårt forskningsbaserade kompetensutvecklingsprogram, ingår som en naturlig del i din anställning. Att vi dessutom är ett stabilt växande och oberoende teknikkonsultbolag inom försvars- och säkerhetskoncernen Saab AB bidrar såklart också till dina utvecklingsmöjligheter.

Hos oss är du med och utvecklar teknikområdet för att möta kraven från framtidens digitala samhälle. Vi har exempelvis många spännande projekt inom digitalisering, autonomi, artificiell intelligens, cyber security och 5G-utveckling. Våra konsulter utvecklar också bland annat flygande hjärtstartare som räddar liv, system som ökar säkerheten på flygplatser och nya stridsflygplanet Gripen E som gör samhällen trygga.

Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss? Kolla in våra karriärsidor på vår webb!