Nyexaminerade ingenjörer till Combitech Talent Program

Combitech söker i samarbete med våra kunder nyutexaminerade ingenjörer till Combitech Talent Program är en ambitiös utbildningssatsning som ger dig en helt unik start på din karriär!

Din roll i Combitech

Vi erbjuder dig som nyutexaminerad ett uppskattat introduktionsprogram som varvar kompetensutveckling och konsultarbete, vilket vi kallar Combitech Talent Program (CTP) - från nyexad till erfaren på rekordtid!

I programmet varvar du konsultuppdrag på våra kunders utvecklingsavdelningar med kurser i teknik, affärsmannaskap och erfarenhetsutveckling enligt Combitechs omtalade och erkända metodik. Tillsammans med dina erfarna kollegor på plats ges du möjlighet att utvecklas inom ditt eget område samt lära dig mer om nya inriktningar och på så sätt fördjupa dina kunskaper. Programmet kommer att ge dig värdefulla kunskaper och erfarenheter som också öppnar en möjlighet till en karriär i kundens organisation.

Läs mer om programmet på www.combitech.se/ctp

Vad kan du tillföra?

Vi tror att du är nyutexad alternativt blivande nyutexad, högskole- eller civilingenjör. Exempelvis med inriktning strategiskt inköp, inköpskvalitet, systemsäkerhet, mjukvaruutveckling, signalbehandling, systemutveckling, bildbehandling, produktutveckling eller liknande. Har du även relevant arbetslivserfarenhet inom något av dessa områden är det meriterande, dock inget krav.

Som person blir du inspirerad av nya utmaningar och motiverad av att arbeta i team med andra. Då kompetensutveckling är en kärnfråga hos oss ser vi gärna att du har en inre drivkraft av att vilja utvecklas.

Låter det intressant? Hör av dig till oss eller skicka in din ansökan på direkten. Urvalet sker löpande. Välkommen till Combitech!

Kom och gör skillnad

Att vara konsult på Combitech är lite annorlunda jämfört med andra konsultbolag. Utöver spännande och utvecklande kunduppdrag erbjuder vi anställningstrygghet och förmåner i nivå med andra branscher, samtidigt som du får chansen att växa i en företagskultur som uppmuntrar dig att utvecklas både personligt och professionellt. Combitech GROW, vårt forskningsbaserade kompetensutvecklingsprogram, är unikt och ingår som en naturlig del i din anställning.

Att vi dessutom är ett stabilt växande och oberoende teknikkonsultbolag inom försvars- och säkerhetskoncernen Saab AB bidrar såklart till dina utvecklingsmöjligheter. I Combitech är vi 1900 medarbetare som tror på framtiden och drivs av missionen att skapa hållbar nytta för människor, verksamheter och samhälle. Som medarbetare på Combitech växer vi tillsammans i en kultur där vi uppmuntrar personlig utveckling, balans i livet och ett kreativt förhållningssätt till problemlösning. Vi sammanfattar det i vår mission, Technology with a purpose.

Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss? Kolla in våra karriärsidor på vår hemsida! Eller varför inte kontakta en combitechare på LinkedIn?