Produktägare – med inriktning på 5G och framtidens telekomsystem

På Combitech vill vi att du i din vardag ska få göra skillnad för människor, verksamheter och samhälle. Vi erbjuder utmaningar i det digitaliserade samhällets absoluta framkant. Hos oss får du möjlighet att växa i en företagskultur som uppmuntrar både personlig och professionell utveckling samt trygghet och balans i livet.

DIN ROLL SOM PRODUKTÄGARE

Combitech växer och vi söker nu dig som vill utvecklas som operativ produktägare. Du kommer ingå i vår in-houseverksamhet och leda tvärfunktionella team (XFT) inom 5G-utveckling. Dessa team är självorganiserande och tar ansvar för hela utvecklingskedjan. I våra in-house projekt jobbar vi och tänker agilt.

Som produktägare prioriterar du teamets uppgifter och vägleder teamet tekniskt i det dagliga arbetet. I rollen ingår kontakter med andra produktägare både hos Combitech och hos vår kund. Förutom mycket god teknisk kompetens är därför en god kommunikativ förmåga av stor vikt. Vi på Combitech kan erbjuda en kreativ arbetsmiljö med mycket kompetenta medarbetare. Combitechs kontor är placerat på Lindholmen, här arbetar ca 300 personer. Vi ser fram emot att träffa just dig.

VAD KAN DU TILLFÖRA?

För att trivas på Combitech tror vi att du är en person som är nyfiken på nya tekniska utmaningar! Vi förutsätter att du har ett stort intresse av att utvecklas i din roll som konsult och produktägare. För oss är de personliga egenskaperna viktiga och vi tror att du är kommunikativ, öppen och har lätt för att samarbeta. Du bidrar även till ett bra arbetsklimat och en god teamkänsla, något som vi på Combitech värdesätter högt.

Du har minst 5 års arbetslivserfarenhet och vill ta nästa steg i din karriär. Meriterande är om du tidigare haft arbetsledande roller för ett eller flera team liksom erfarenhet från telekombranschen. Vi söker dig som har examen från teknisk högskola, kanske har du inriktning mot telekommunikation eller liknande teknikområden. Låter det intressant? Hör av dig till oss eller skicka in din ansökan på direkten. Urvalet sker löpande.

KOM OCH GÖR SKILLNAD

Hos Combitech erbjuder vi, utöver spännande och utvecklande kunduppdrag, anställningstrygghet och förmånspaket, samtidigt som du får chans att växa i en företagskultur som uppmuntrar både personlig och professionell utveckling samt balans i livet.

Combitech GROW, vårt forskningsbaserade kompetensutvecklingsprogram, ingår som en naturlig del i din anställning. Att vi dessutom är ett stabilt växande och oberoende teknikkonsultbolag inom försvars- och säkerhetskoncernen Saab AB bidrar såklart också till dina utvecklingsmöjligheter.


Hos oss är du med och utvecklar teknikområdet för att möta kraven från framtidens digitala samhälle. Vi har exempelvis många spännande projekt inom digitalisering, autonomi, artificiell intelligens, cyber security och 5G-utveckling. Våra konsulter utvecklar också bland annat flygande hjärtstartare som räddar liv, system som ökar säkerheten på flygplatser och nya stridsflygplanet Gripen E som gör samhällen trygga.
 

Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss? Kolla in våra karriärsidor på vår webb!
Kontaktperson: Jan Palmqvist 0734-37 59 44