Projektledare inom Cyber Security - bidra till ett tryggt samhälle

På Combitech vill vi att du i din vardag ska få göra skillnad för människor, verksamheter och samhälle. Vi erbjuder utmaningar i det digitaliserade samhällets absoluta framkant. Hos oss får du möjlighet att växa i en företagskultur som uppmuntrar både personlig och professionell utveckling samt trygghet och balans i livet.

Din roll som Projektledare inom Cyber Security

Combitech expanderar och vi vill därför bli fler konsulter inom Cyber Security som vill arbeta med att skapa ett tryggare samhälle! I din roll på Combitech inom Cyber Security arbetar med driva projekt som spänner sig över systemets hela livscykel, från verksamhetskrav, tekniska krav till uppföljning och driftsättning. I våra uppdrag stödjer vi kunden i deras arbete att analysera krav på informationssäkerhet och följa utpekade processer och metodiker. Vi hjälper dem planera deras IT-informationssäkerhetsarbete för att utveckla säkra system.

Våra kunder i regionen finns främst inom försvarsindustri där vi arbetar med åtagande för kunds räkning i våra egna lokaler alternativt placerad ute hos någon av våra kunder.  Tjänsten innebär arbete som omfattas av försvarssekretess. Därför krävs att du genomför och godkänns i en säkerhetsprövning gjord av myndighet.

Vad kan du tillföra?

Vi söker dig med teknisk bakgrund, gärna med tidigare erfarenhet av konsultverksamhet. I det dagliga arbetet är du strukturerad och noga med leveranser, samt har god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift, både på svenska och engelska. Du är en social person som har lätt för att skapa goda relationer med personer i din omgivning och förstår vikten av en bra kundrelation.

Låter det intressant? Hör av dig till oss eller skicka in din ansökan på direkten. Urvalet sker löpande.

Kom och gör skillnad

Hos Combitech erbjuder vi, utöver spännande och utvecklande kunduppdrag, anställningstrygghet och förmånspaket, samtidigt som du får chans att växa i en företagskultur som uppmuntrar både personlig och professionell utveckling samt balans i livet.

Combitech GROW, vårt forskningsbaserade kompetensutvecklingsprogram, ingår som en naturlig del i din anställning. Att vi dessutom är ett stabilt växande och oberoende teknikkonsultbolag inom försvars- och säkerhetskoncernen Saab AB bidrar såklart också till dina utvecklingsmöjligheter.

Hos oss är du med och utvecklar teknikområdet för att möta kraven från framtidens digitala samhälle. Vi har exempelvis många spännande projekt inom digitalisering, autonomi, artificiell intelligens, cyber security och 5G-utveckling. Våra konsulter utvecklar också bland annat flygande hjärtstartare som räddar liv, system som ökar säkerheten på flygplatser och nya stridsflygplanet Gripen E som gör samhällen trygga.

Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss? Kolla in våra karriärsidor på vår webb!