Projektledare/delprojektledare – inom produktions- och investeringsprojekt

Vi tror på kraften i att kombinera kompetenser och personligheter. Därför söker vi dig som vill utmanas och utvecklas i en kultur där vi tillsammans skapar hållbar nytta för människor, verksamheter och samhället i stort. Nyfiken på oss? Vi är nyfikna på dig.

Din roll som projektledare

Combitech i Stockholm söker projektledare eller delprojektledare inom fordonsutveckling och försvarsindustri. Våra kunder söker projektledarkompetens inom produktionsområdet. Projekten spänner över rena produktionsprojekt, där det kan handla om att leverera en serie av artiklar, eller investeringsprojekt som tex uppköp och installation av produktionsutrustning. För att möta upp detta behov behöver Combitech nu stärka vårat befintliga team inom detta område.

Som projektledare/delprojektledare bär du ansvaret att driva igenom de projekt som du jobbar i och säkerställer att de uppställda krav på kvalitét, tid och kostnad uppnås. Du utgår från en projektspecifikation och kommer ansvara för att strukturera upp projektet och fördela arbetsuppgifter till den projektgrupp du jobbar med, samt projektets leverans. För större investeringsprojekt så innebär även rollen upphandling av utrustning med kontakt och förhandling med underleverantörer.

Hos Combitech kommer din personliga utveckling i fokus. Du kommer att ingå i ett team med varierande erfarenhet inom mekanikutveckling och projektledning. På Combitech har vi regelbundna kursveckor, med inriktning på personlig utveckling, där man, utöver utbildning, får tillfälle att nätverka med kollegor från olika kontor. Allt detta för att ge förutsättningar för att just du ska få den utveckling du önskar. Vi kan erbjuda en kreativ arbetsmiljö och möjligheten att vara del av utvecklingsprocessen av unika och högteknologiska produkter.

Vad kan du tillföra?

Vi söker dig som har relevant ingenjörsutbildning samt en dokumenterad projektledarerfarenhet inom produktions- eller investeringsprojekt. Du skall ha ett starkt intresse att leda och koordinera människor. Det är viktigt att du har en förmåga att självständigt kunna prioritera och driva frågor framåt i ditt dagliga arbete och du måste förstå det tekniska språket. Du skall ha vana av att arbeta strukturerat och kommunikativt med din projektgrupp. Du ska också ha förmågan att hantera flera projekt samtidigt, vara lyhörd och ödmjuk mot kundens önskemål samt ha lätt för att skapa goda relationer med personer i din omgivning. Du måste självständigt kunna söka information samt skapa kontaktvägar i stora organisationer.

Vi söker juniora kandidater med några års erfarenhet inom projektledning samt erfarna kandidater för de tyngre uppdragen. Önskvärt är att du har kunskap inom någon eller några etablerade projektstyrningsmodeller.

Låter det intressant? Hör av dig till oss eller skicka in din ansökan på direkten. Vi tar semester i juli och återupptar rekryteringsprocessen i augusti.

Kom och gör skillnad

Hos Combitech erbjuder vi, utöver spännande och utvecklande kunduppdrag, anställningstrygghet och förmånspaket, samtidigt som du får chans att växa i en företagskultur som uppmuntrar både personlig och professionell utveckling samt balans i livet.

Combitech GROW, vårt forskningsbaserade kompetensutvecklingsprogram, ingår som en naturlig del i din anställning. Att vi dessutom är ett stabilt växande och oberoende teknikkonsultbolag inom försvars- och säkerhetskoncernen Saab AB bidrar såklart också till dina utvecklingsmöjligheter.

Hos oss är du med och utvecklar teknikområdet för att möta kraven från framtidens digitala samhälle. Vi har exempelvis många spännande projekt inom digitalisering, autonomi, artificiell intelligens, cyber security och 5G-utveckling. Våra konsulter utvecklar också bland annat flygande hjärtstartare som räddar liv, system som ökar säkerheten på flygplatser och nya stridsflygplanet Gripen E som gör samhällen trygga.

Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss? Kolla in våra karriärsidor på vår webb!