Pythonutvecklare, Devops, Mjukvaruutveckling

På Combitech vill vi att du i din vardag ska få göra skillnad för människor, verksamheter och samhälle. Vi erbjuder utmaningar i det digitaliserade samhällets absoluta framkant. Hos oss får du möjlighet att växa i en företagskultur som uppmuntrar både personlig och professionell utveckling samt trygghet och balans i livet.

Din roll som utvecklare

Pythonutvecklare som har erfarenhet av Continuous Integration and Delivery och god förståelse för de verktygskedjor som används för detta. Du har passion för mjukvaruutveckling och gillar problemlösning. Har du erfarenhet av testautomation och verifiering så är det meriterande.

Combitech har projekt i teknikens framkant inom både fordon, flyg, rymd och försvarsindustrin. Via våra mixade team får vi en dynamisk arbetsmiljö med ett stort erfarenhetsutbyte.

Vi på Combitech erbjuder våra medarbetare möjligheten att utvecklas och tillsammans hittar vi på roliga aktiviteter. Combitechs kontor är placerat på Lindholmen, här arbetar ca 300 personer. Vi ser fram emot att träffa just dig!

Vad kan du tillföra?

Vi söker dig som har teknisk utbildning och har jobbat några år som Pythonutvecklare eller jobbat i rollen som DevOps och har erfarenhet av att jobba i Agila team.

Om du har erfarenhet av flera programspråk, Linux, Agila processer, versionshantering och kravhantering så är det meriterande. Har du dessutom kundspecifika kunskaper så är det mycket meriterande.

Låter det intressant? Hör av dig till oss eller skicka in din ansökan på direkten. Urvalet sker löpande.

Kom och gör skillnad

Hos Combitech erbjuder vi, utöver spännande och utvecklande kunduppdrag, anställningstrygghet och förmånspaket, samtidigt som du får chans att växa i en företagskultur som uppmuntrar både personlig och professionell utveckling samt balans i livet.

Combitech GROW, vårt forskningsbaserade kompetensutvecklingsprogram, ingår som en naturlig del i din anställning. Att vi dessutom är ett stabilt växande och oberoende teknikkonsultbolag inom försvars- och säkerhetskoncernen Saab AB bidrar såklart också till dina utvecklingsmöjligheter.

Hos oss är du med och utvecklar teknikområdet för att möta kraven från framtidens digitala samhälle. Vi har exempelvis många spännande projekt inom digitalisering, autonomi, artificiell intelligens, cyber security och 5G-utveckling. Våra konsulter utvecklar också bland annat flygande hjärtstartare som räddar liv, system som ökar säkerheten på flygplatser och nya stridsflygplanet Gripen E som gör samhällen trygga.

Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss? Kolla in våra karriärsidor på vår webb!

Kontaktpersoner: Lasse Holmberg 0734 182594