Resultatenhetschef till IT-security services

Vill du vara med och arbeta mot vår vision att bidra till ett tryggare samhälle?

Din roll som resultatenhetschef

Resultatenheten IT-Security Services är en del av Combitech Cyber Security Technology och omfattar idag tjänster såsom säkerhetstest, incidenthantering, säkerhetsgranskning/evaluering  och Secure IoT.

Enheten har ett stort antal, mycket kompetenta, konsulter uppdelade i tre konsultenheter med varsin konsultenhetschef som ansvarar för personal och kompetensutveckling. Medarbetarna finns på flera orter runtom i Sverige.

Som Resultatenhetschef har du ansvar för ekonomi, affärer, verksamhetsutveckling och strategi. Du ansvarar också för att utveckla befintliga och nya kunder till enheten. De största marknadsområdena vi arbetar med är: försvarsindustri, industri/produktbolag, automotive samt bank och finans. Den aktuella resultatenheten arbetar väldigt nära tekniken och uppdragen har först och främst tekniken i fokus. I vår strävan att ständigt utvecklas och leverera högsta kvalitet arbetar vi med ett antal labb-verksamheter och verktyg.

Du ingår i affärsområdets ledningsgrupp tillsammans med två andra resultatsenhetschefer. I chefsrollen ingår personalansvar över konsultenhetscheferna, vilket bland annat inkluderar individens kompetensutveckling, medarbetarsamtal samt lönesättning. Du ska, tillsammans med konsultenhetscheferna, leda och utveckla enheten.

I rollen förväntas du även stötta vår affärsutveckling i strävan efter bästa leveransprecision – rätt konsult till rätt uppdrag. Du är en stor del i utvecklingen av vårt växande område inom IT-säkerhet.

Placeringsort för denna tjänst främst Stockholm, Linköping, Malmö eller Göteborg men även andra orter kan vara aktuella för rätt kandidat.

Vad kan du bidra med?

Du som söker ska ha förståelse för området och, med det, förmågan att utveckla IT-säkerhetstjänsterna inom enheten. Vi vill att du brinner för att arbeta med IT-säkerhet i kontexten att skapa ett tryggare samhälle.

Då tjänsten innebär att du ska ha kontakter med kunder och vara ansvarig för din enhets affärer söker vi dig som är engagerad, initiativrik och utåtriktad i kombination med stor ansvarskänsla. Du har ett coachande förhållningssätt och intresse av att utveckla verksamheter och tillväxt. Du gillar att kommunicera, bygga relationer och bidra till en god stämning i grupper.

Du har ett genuint intresse för andra människor och deras drivkrafter. Vi tror att du brinner för ledarskapsfrågor och vill vara med och driva, utveckla spetskompetens och vårt starka varumärke inom området. Har du tidigare erfarenhet av att leda andra ledare är detta meriterande.

Vi ser det som viktigt att du har en önskan att vidareutveckla både dig själv och dina medarbetare.

Låter det intressant? Hör av dig till oss eller skicka in din ansökan på direkten. Urvalet sker löpande.

Kom och gör skillnad

Hos Combitech erbjuder vi, utöver spännande och utvecklande kunduppdrag, anställningstrygghet och förmånspaket, samtidigt som du får chans att växa i en företagskultur som uppmuntrar både personlig och professionell utveckling samt balans i livet.

Combitech GROW, vårt forskningsbaserade kompetensutvecklingsprogram, ingår som en naturlig del i din anställning. Att vi dessutom är ett stabilt växande och oberoende teknikkonsultbolag inom försvars- och säkerhetskoncernen Saab AB bidrar såklart också till dina utvecklingsmöjligheter.

Hos oss är du med och utvecklar teknikområdet för att möta kraven från framtidens digitala samhälle. Vi har exempelvis många spännande projekt inom digitalisering, autonomi, artificiell intelligens, cyber security och 5G-utveckling. Våra konsulter utvecklar också bland annat flygande hjärtstartare som räddar liv, system som ökar säkerheten på flygplatser och nya stridsflygplanet Gripen E som gör samhällen trygga.

Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss? Kolla in våra karriärsidor på vår webb!