Sales account manager

Vårt säljteam i Stockholm växer och vi vill utöka det med en account manager. Hos oss får du möjlighet att växa i en företagskultur som uppmuntrar både personlig och professionell utveckling. Rollen präglas av stort eget ansvar och förmågan att skapa goda relationer.

Din roll som account manager

Vi har idag många stora kunder, inom många olika branscher, som vi har djupa relationer med. Din roll som affärsutvecklare är att se till att dessa relationer ständigt utvecklas och fördjupas. I rollen kommer du jobba nära våra Key account managers och på sikt även axla konton.

I rollen kommer du ha många kontakter både internt och externt. En god relation till våra kunder är såklart jätteviktig, men lika viktigt är relationerna internt - med andra personer i säljteamet, linjechefer, våra konsulter och rekryteringsenheten.

Som account manager har du en god affärsförståelse och är van att jobba i olika faser av säljcykeln. Du kommer större delen av din tid interagera med våra kunder på olika nivåer, för att hjälpa dem hitta lösningar på sina problem. Här ser vi gärna att du är grym på att hitta nya, kreativa, lösningar på kundens problem. Våra konsulter jobbar inom tekniskt avancerade områden så du behöver skapa ett stort internt kontaktnät för att kunna vara en bra partner till våra kunder.

Tjänsten innebär en del inrikes resor över dagen.

Vad kan du bidra med?

Vi tror att du som söker har 4-6 års erfarenhet av tjänsteförsäljning. Kanske har du jobbat med sälj inom bemanningsbranschen, rekryteringsbranschen eller konsultbranschen och vill ta nästa steg i din karriär. Du känner dig bekväm med flera delar av säljcykeln, kanske har du dragit in ett mindre åtagande?

Dina egenskaper är mycket viktiga för denna roll. Vi förväntar oss att du har ett eget driv och en nyfikenhet på våra kunders utmaningar. Ett tekniskt intresse är att föredra, men du behöver inte kunna det vi gör, vi lär dig!

Du har en fallenhet för att skapa relationer och bygga och underhålla ditt nätverk. Du gillar ett högt tempo men förstår samtidigt vikten av reflektion och att inte agera utan eftertanke.

Vi söker dig som är bekväm att prata med kunder på många olika nivåer inom företaget, från ledningsgrupp till linjechefer.

Körkort är ett krav.

Låter det intressant? Hör av dig till oss eller skicka in din ansökan på direkten. Urvalet sker löpande.

Kom och gör skillnad

Hos Combitech erbjuder vi, utöver spännande och utvecklande kunduppdrag, anställningstrygghet och förmånspaket, samtidigt som du får chans att växa i en företagskultur som uppmuntrar både personlig och professionell utveckling samt balans i livet.

Combitech GROW, vårt forskningsbaserade kompetensutvecklingsprogram, ingår som en naturlig del i din anställning. Att vi dessutom är ett stabilt växande och oberoende teknikkonsultbolag inom försvars- och säkerhetskoncernen Saab AB bidrar såklart också till dina utvecklingsmöjligheter.

Hos oss är du med och utvecklar teknikområdet för att möta kraven från framtidens digitala samhälle. Vi har exempelvis många spännande projekt inom digitalisering, autonomi, artificiell intelligens, cyber security och 5G-utveckling. Våra konsulter utvecklar också bland annat flygande hjärtstartare som räddar liv, system som ökar säkerheten på flygplatser och nya stridsflygplanet Gripen E som gör samhällen trygga.

Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss? Kolla in våra karriärsidor på vår webb!