Senior Projektledare - med intresse för IT och Teknik

På Combitech vill vi att du i din vardag ska få göra skillnad för människor, verksamheter och samhälle. Vi erbjuder utmaningar i det digitaliserade samhällets absoluta framkant. Hos oss får du möjlighet att växa i en företagskultur som uppmuntrar både personlig och professionell utveckling samt trygghet och balans i livet.

Din roll som Projektledare

Vi söker nu dig med bakgrund projekt-, team- och ledningsarbete som har intresse för IT och teknik. Har du arbetat som teamledare, processledare, projektledare eller i likvärdiga roller? Då kan du vara den vi söker!

Hos oss på Combitech kommer du att arbeta som konsult nära våra kunder i deras dagliga verksamhet. Våra kunder finns inom flera olika branscher och uppdragens karaktär och längd varierar. Baserat på dina erfarenheter, styrkor och ambitioner försöker vi tillsammans hitta rätt roll och utmaning för dig!

Du kommer ingå i affärsområdet Processes, Methods & Tools som arbetar för att bidra till att öka konkurrenskraften hos våra kunder. Vi hjälper kunderna att införa och tillämpa de bästa metoderna och arbetssätten som finns tillgängliga på marknaden för att uppnå ökad effektivitet.

Vi erbjuder spännande utmaningar inom utvecklingens framkant, kompetensutveckling tillsammans med erfarna kollegor, variation i arbetsuppgifter och teknikdomäner.

Vad kan du tillföra?

Vi söker dig erfarenhet som projektledare, teamledare, kravledare, processledare eller motsvarande roller. Du har en utbildningsbakgrund som högskole- eller civilingenjör, gärna med inriktning mot IT och/eller teknik. Vi värdesätter ett intresse för metodutveckling, användarstödsfrågor, problemlösning samt ny teknik, gärna också med intresse för införande av nya arbetssätt och metoder. Metodcertifieringar är meriterande. Du talar och skriver svenska och engelska obehindrat.

Vi söker dig som har lätt för att samarbeta och gillar att ”kavla upp ärmarna” för att leverera resultat. Du utmanas av att driva verksamhetsförändringar där din förmåga att lyssna, samarbeta och kommunicera sätts på prov. Som person är du nyfiken, energifull och flexibel vilket bidrar till en positiv anda. Du tycker om och har erfarenhet av leda andra personer samt är van vid att presentera och rapportera dina resultat till andra. Du har en öppen personlighet och har lätt för att skapa goda relationer med personer i din omgivning samt tycker om att ha många bollar i luften.

Låter det intressant? Hör av dig till oss eller skicka in din ansökan på direkt. Urvalet sker löpande.

Kom och gör skillnad

Hos Combitech erbjuder vi, utöver spännande och utvecklande kunduppdrag, anställningstrygghet och förmånspaket, samtidigt som du får chans att växa i en företagskultur som uppmuntrar både personlig och professionell utveckling samt balans i livet.

Combitech GROW, vårt forskningsbaserade kompetensutvecklingsprogram, ingår som en naturlig del i din anställning. Att vi dessutom är ett stabilt växande och oberoende teknikkonsultbolag inom försvars- och säkerhetskoncernen Saab AB bidrar såklart också till dina utvecklingsmöjligheter.

Hos oss är du med och utvecklar teknikområdet för att möta kraven från framtidens digitala samhälle. Vi har exempelvis många spännande projekt inom digitalisering, autonomi, artificiell intelligens, cyber security och 5G-utveckling. Våra konsulter utvecklar också bland annat flygande hjärtstartare som räddar liv, system som ökar säkerheten på flygplatser och nya stridsflygplanet Gripen E som gör samhällen trygga.

Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss? Kolla in våra karriärsidor på vår webb!

Kontaktperson: Sofia Nisséus, +46 73 4184327