Senior Qlik Consultant – Utveckla och administrera QlikView och Qlik Sense lösningar

Här får du vara med och göra samhällsnytta och göra ett meningsfullt arbete i utvecklingens absoluta framkant. Precis som Combitech utvecklas med sitt arbete i absoluta framkant, satsar vi även på att utveckla våra medarbetare med generösa utbildningspaket och kompetensnätverk.
 

Din roll som konsult

Vill du jobba med QlikView och Qlik Sense för ett globalt, ledande företag inom digitalisering?

Hos oss får du arbeta både med våra åtaganden inom BI-området, där vi har både egna produkter/tjänster, och med projekt som vi driver för våra kunders räkning. Du kommer få arbeta självständigt med QlikView och Qlik Sense, både som utvecklare och administratör. Du kommer att vara en viktig kugge i ett team som levererar BI-tjänster World Wide, samtidigt som du följer med våra affärsutvecklare till kunder och pratar om nya spännande projekt.

Vi vill att du är med och utvecklar och driver Combitech framåt. Du har en viktig roll som Combitechs ansikte utåt och kommer därför få kompetensförsörjning och mentorskap inom Qliks teknikplattform för att få alla förutsättningar som krävs för att lyckas i din roll. Du kommer även vara en del av en kompetensgrupp för att kunna utveckla din potential till det yttersta. 

Vad kan du tillföra?

För att trivas i teamet brinner du för nyskapande, har ett kreativt sinne och strävar efter att lära dig nytt. Du bör gilla att ha många bollar i luften och vara lika bekväm i att göra hands-on kodning, designa appar och rapporter, som att samla in krav och ha kundkontakt. Kunden är i fokus och du har lång erfarenhet av att framgångsrikt driva lösningar i mål tillsammans med olika typer av kunder i olika branscher.

Du har en relevant utbildning samt tidigare erfarenhet inom Qliks produkter. Du är certifierad utvecklare och administratör alternativt redo att ta certifieringarna när du väl har börjat. Du har minst 5 års relevant arbetslivserfarenhet och minst 3 av dem har du arbetat som konsult. Du har även relevant högskoleutbildning eller yrkesutbildning inom BI/Analytics.

Förutom Qliks produkter ser vi att du känner dig bekväm med några av följande teknologier:
NPrinting, SQL, Informationsmodellering, Port openings, CA, Jira, Confluence, IFS och Azure BI verktyg och processer.
 

Vi söker dig som bor i någon av följande städer: Linköping, Göteborg, Stockholm, Malmö, Helsingborg, Växjö och Jönköping.

Låter det intressant? Hör av dig till oss eller skicka in din ansökan på direkten. Urvalet sker löpande.

Kom och gör skillnad

Hos Combitech erbjuder vi, utöver spännande och utvecklande kunduppdrag, anställningstrygghet och förmånspaket, samtidigt som du får chans att växa i en företagskultur som uppmuntrar både personlig och professionell utveckling samt balans i livet.

Combitech GROW, vårt forskningsbaserade kompetensutvecklingsprogram, ingår som en naturlig del i din anställning. Att vi dessutom är ett stabilt växande och oberoende teknikkonsultbolag inom försvars- och säkerhetskoncernen Saab AB bidrar såklart också till dina utvecklingsmöjligheter.

Hos oss är du med och utvecklar teknikområdet för att möta kraven från framtidens digitala samhälle. Vi har exempelvis många spännande projekt inom digitalisering, autonomi, artificiell intelligens, cyber security och 5G-utveckling. Våra konsulter utvecklar också bland annat flygande hjärtstartare som räddar liv, system som ökar säkerheten på flygplatser och nya stridsflygplanet Gripen E som gör samhällen trygga.

Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss? Kolla in våra karriärsidor på vår webb!