Software Engineer – Technology with a purpose

På Combitech vill vi att du i din vardag ska få göra skillnad för människor, verksamheter och samhälle. Vi erbjuder utmaningar i det digitaliserade samhällets absoluta framkant. Hos oss får du möjlighet att växa i en företagskultur som uppmuntrar både personlig och professionell utveckling samt trygghet och balans i livet.

Din roll som Software Engineer

Som konsult inom mjukvaruutveckling på Combitech arbetar du i team hos våra kunder eller i inhouse-projekt. Vi arbetar med produktutveckling i alla faser i samarbete med några av Sveriges största teknikföretag. Arbetsuppgifterna sträcker sig från allt mellan systemering, arkitektur och design till implementation och verifiering beroende på kundens behov och ditt eget intresse. Variationen i uppdragen är stor och baserat på dina erfarenheter, styrkor och ambitioner hittar vi tillsammans rätt roll och utmaning för dig.

Vi arbetar kontinuerligt med att vidareutveckla våra förmågor för att möta våra kunders och partners behov och söker nu fler erfarna mjukvaruutvecklare. Du är med och påverkar dina uppgifter vilket gör att du får mycket goda möjligheter att växa och utvecklas på det sätt som matchar just dina önskemål.

Vad kan du tillföra?

Nu söker vi dig med några års erfarenhet av mjukvaruutveckling eller systemutveckling som vill vara med och bidra i teknikens framkant! Vi tror att du har en teknisk bakgrund som exempelvis civil- eller högskoleingenjör och att du har några års arbetslivserfarenhet inom området. Du har kompetens inom några olika programmeringsspråk och metoder.

Vi ser att du inspireras av att jobba i team där ni hjälps åt att nå mål och att utveckla varandra. För oss på Combitech är de personliga egenskaperna viktiga och vi tror att du är en positiv och nyfiken person som bidrar till ett bra arbetsklimat och en god teamkänsla. Du trivs med nya utmaningar, har en prestigelös inställning och tar egna initiativ.

Låter det intressant? Hör av dig till oss eller skicka in din ansökan direkt. Urvalet sker löpande.

Kom och gör skillnad

Hos Combitech erbjuder vi, utöver spännande och utvecklande kunduppdrag, anställningstrygghet och förmånspaket, samtidigt som du får chans att växa i en företagskultur som uppmuntrar både personlig och professionell utveckling samt balans i livet.

Combitech GROW, vårt forskningsbaserade kompetensutvecklingsprogram, ingår som en naturlig del i din anställning. Att vi dessutom är ett stabilt växande och oberoende teknikkonsultbolag inom försvars- och säkerhetskoncernen Saab AB bidrar såklart också till dina utvecklingsmöjligheter.

Hos oss är du med och utvecklar teknikområdet för att möta kraven från framtidens digitala samhälle. Vi har exempelvis många spännande projekt inom digitalisering, autonomi, artificiell intelligens, cyber security och 5G-utveckling. Våra konsulter utvecklar också bland annat flygande hjärtstartare som räddar liv, system som ökar säkerheten på flygplatser och nya stridsflygplanet Gripen E som gör samhällen trygga.

Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss? Kolla in våra karriärsidor på vår webb!

Kontaktuppgifter:

Linnea Axelsson Lilja, +46 73 4187359

Martina Broman, +46 73 4188091