Strategiskt inköp och Inköpskvalitet

Våra industrikunder i regionen står inför spännande utmaningar med bland annat ökande digitalisering, modellbaserade arbetssätt och innovativa tillverkningsmetoder. En försörjningskedja behöver vara både anpassad och adaptiv för att stötta utvecklingen. Vill du bidra till våra kunders framgång samtidigt som du växer både personligt och kompetensmässigt tillsammans med andra? Då kan du vara den vi söker! 

Din roll som Konsult inom inköp och inköpskvalitet

Vi söker nu fler medarbetare till vår enhet med uppdrag inom Inköp, Logistik, Kvalitet och Produktionsteknik.

Genom din erfarenhet, din kompetens och ditt nätverk bidrar du till att utveckla våra kunders verksamhet och lönsamhet. Du är Combitechs ansikte utåt genom dina uppdrag hos våra kunder samtidigt som du ingår i interna utbyten och nätverk på Combitech för att bidra till vår gemensamma utveckling.

Uppdragen kan exempelvis innebära ansvar för att säkra rätt avtal med rätt leverantör, förhandlingar, leverantörsutveckling, kostnadseffektiv försörjning, koordinering, agera inköpsfunktionens representant i utvecklingsprojekt, riskanalyser, exportkontrollfrågor, kvalitetsuppföljningar, kvalificeringar, etc. Karaktär och längd på uppdrag kan variera och innebär företrädesvis att du arbetar på plats hos våra kunder i deras linjeorganisation eller deras projekt.

Vad kan du tillföra?

Vi söker dig som är civilingenjör eller högskoleingenjör med relevant erfarenhet. Du har förmåga att snabbt komma in i nya förutsättningar och kontexter och kan agera pragmatiskt med stor ansvarskänsla för processer och resultat. Vi förutsätter att du trivs i tvärfunktionella sammanhang och har en god förmåga att uttrycka dig i en teknisk kontext på både svenska och engelska.

Våra kunder har varierande mognad inom digitalisering och vi ser gärna att du har intresse av att vara med och bidra i deras förändringsprocesser. Det är en fördel med vana av olika affärssystem (t ex IFS, SAP) samt olika rapportverktyg för hantering av stora mängder data. En bakgrund inom elektronik- eller flygindustri med erfarenhet av komplexa produkter och modellbaserade arbetssätt är meriterande men inte ett krav.

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och söker dig som är utåtriktad och lyhörd med förmåga att personligt och affärsmässigt skapa goda kontakter och förtroendebaserade relationer. Vi värdesätter en vana att arbeta metodiskt med långsiktig målmedvetenhet och uthållighet samt en mycket god kommunikationsförmåga.

Då kompetensutveckling är en kärnfråga hos oss ser vi gärna att du har en drivkraft att ständigt utvecklas och att bidra till andras utveckling med dina erfarenheter. Är du en nyfiken person med ett stort engagemang så kommer du känna dig hemma på Combitech och hos våra kunder.

Låter det intressant? Hör av dig till oss eller skicka in din ansökan på direkten. Urvalet sker löpande.

Kom och gör skillnad

Hos Combitech erbjuder vi, utöver spännande och utvecklande kunduppdrag, anställningstrygghet och förmånspaket, samtidigt som du får chans att växa i en företagskultur som uppmuntrar både personlig och professionell utveckling samt balans i livet.

Combitech GROW, vårt forskningsbaserade kompetensutvecklingsprogram, ingår som en naturlig del i din anställning. Att vi dessutom är ett stabilt växande och oberoende teknikkonsultbolag inom försvars- och säkerhetskoncernen Saab AB bidrar såklart också till dina utvecklingsmöjligheter.

Hos oss är du med och utvecklar teknikområdet för att möta kraven från framtidens digitala samhälle. Vi har exempelvis många spännande projekt inom digitalisering, autonomi, artificiell intelligens, cyber security och 5G-utveckling. Våra konsulter utvecklar också bland annat flygande hjärtstartare som räddar liv, system som ökar säkerheten på flygplatser och nya stridsflygplanet Gripen E som gör samhällen trygga.

Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss? Kolla in våra karriärsidor på vår webb!