Systemingenjör - var med och utveckla framtidens integrationslösningar

På Combitech vill vi att du i din vardag ska få göra skillnad för människor, verksamheter och samhälle. Vi erbjuder utmaningar i det digitaliserade samhällets absoluta framkant. Hos oss får du möjlighet att växa i en företagskultur som uppmuntrar både personlig och professionell utveckling samt trygghet och balans i livet.

 

Din roll som systemingenjör

​Ta nu chansen att sök till Combitechs electrical and systems engineering team i Trollhättan. Just nu söker vi kompetens inom systems engineering och då främst inom funktionssäkerhet mot flertalet potentiella projekt både in-house och externt. Jag hoppas att du vill vara med och bidra till att stärka vårt drivna och kunniga team.


I dagsläget består electrical and systems engineering team i Trollhättan av 9 personer som jobbar med systemintegrering, systemutveckling och systemarkitektur inom ett flertal olika industrier. Teamet samarbetar även med vårat mjukvaruteam i flertalet projekt.


​Combitechs kontor är placerat på Innovatumområdet. På kontoret arbetar cirka 150 personer med olika spännande kundprojekt. Vi ser fram emot att träffa just dig!

 

Vad kan du tillföra?

Vi söker dig som är erfaren inom systemutveckling/integration och som har minst 5 års erfarenhet inom området. För att vara aktuell för rollen ser vi även att du har relevant utbildning ifrån högskola eller universitet.
 

Det är meriterande om du har erfarenhet av:

IEC 61508, ISO26262, Dataprotokolldesign, Interaktionsdesign, Programmering, Systemmodellering, kravhantering, systemarkitektur, Agil utveckling, FMEA, SysML och XP


För oss på Combitech är det även viktigt att du som individ bidrar till en god arbetsmiljö, att du är målinriktad, engagerad och prestigelös. Vi ser gärna att du har god samarbetsförmåga och har ett stort intresse av att ständigt utveckla dig själv.
 

Låter det intressant? Hör av dig till oss eller skicka in din ansökan på direkten. Urvalet sker löpande.


 

Kom och gör skillnad

Hos Combitech erbjuder vi, utöver spännande och utvecklande kunduppdrag, anställningstrygghet och förmånspaket, samtidigt som du får chans att växa i en företagskultur som uppmuntrar både personlig och professionell utveckling samt balans i livet.
 

Combitech GROW, vårt forskningsbaserade kompetensutvecklingsprogram, ingår som en naturlig del i din anställning. Att vi dessutom är ett stabilt växande och oberoende teknikkonsultbolag inom försvars- och säkerhetskoncernen Saab AB bidrar såklart också till dina utvecklingsmöjligheter.
 

Hos oss är du med och utvecklar teknikområdet för att möta kraven från framtidens digitala samhälle. Vi har exempelvis många spännande projekt inom digitalisering, autonomi, artificiell intelligens, cyber security och 5G-utveckling. Våra konsulter utvecklar också bland annat flygande hjärtstartare som räddar liv, system som ökar säkerheten på flygplatser och nya stridsflygplanet Gripen E som gör samhällen trygga.


Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss? Kolla in våra karriärsidor på vår webb!