Systemingenjör inom sensor

Drivs du av att göra skillnad för människor, verksamheter och samhälle? På Combitech erbjuder vi utmaningar i utvecklingens absoluta framkant, plus ovanligt trygga anställningsvillkor och trevlig företagskultur. Nyfiken på oss? Vi är nyfikna på dig.

Din roll som Systemingenjör Sensor

Som systemingenjör inom sensor kommer du att delta i arbetet med att analysera kunds behov och funktionella krav inom Sensorområdet. Du kommer att vara en aktiv projektmedlem som förväntas bedöma, värdera och styra leverantörernas utveckling samtidigt som du arbetar med processer för anskaffning av nya materielsystem och förmågor. I arbetet ingår det även att stödja integrationen av en produkt i sin rätta miljö. Detta innebär att du kommer att utarbeta tekniska krav utifrån slutanvändarens behov som ofta är Försvarsmakten, bedöma och värdera vald design samt framtagning av livscykelmodeller.

I uppgiften förväntas du även samverka och koordinera med andra intressenter eller angränsande projekt för att få helheten att fungera. Arbetet innebär många kontaktytor inom FMV, FM och FOI men även en del andra organisationer och myndigheter förekommer.

Vad kan du tillföra?

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och det är viktigt att du passar in i gruppen då den består av ett fåtal individer. Som person ser vi gärna att du är prestigelös och delar gärna med dig av dina kunskaper och erfarenheter. Vi ser det som en självklarhet att du har god initiativförmåga och att du arbetar målfokuserat.

Du är civil- eller högskoleingenjör med teknisk inriktning eller har motsvarande kompetens förvärvad på annat sätt. Vi vill att du har god erfarenhet av att arbeta i projektform samt har arbetat tekniskt med radarsystem. Det är meriterande om du har arbetat med sensorer i någon form inom eller åt Försvarsmakten. Du kommunicerar obehindrat på både engelska och svenska i både tal och skrift.

Tjänsten innebär arbete som omfattas av försvarssekretess. Därför krävs att du genomför och godkänns i en säkerhetsprövning gjord av myndighet.

Placeringsort är främst Helsingborg eller Växjö men även andra orter där Combitech finns kan vara aktuella.

Låter det intressant? Hör av dig till oss eller skicka in din ansökan på direkten. Urvalet sker löpande. Välkommen till Combitech!
Har du frågor om tjänsten kontakta Magnus Falk; 010-2152148

Kom och gör skillnad

Hos Combitech erbjuder vi, utöver spännande och utvecklande kunduppdrag, anställningstrygghet och förmånspaket, samtidigt som du får chans att växa i en företagskultur som uppmuntrar både personlig och professionell utveckling samt balans i livet.

Combitech GROW, vårt forskningsbaserade kompetensutvecklingsprogram, ingår som en naturlig del i din anställning. Att vi dessutom är ett stabilt växande och oberoende teknikkonsultbolag inom försvars- och säkerhetskoncernen Saab AB bidrar såklart också till dina utvecklingsmöjligheter.

Hos oss är du med och utvecklar teknikområdet för att möta kraven från framtidens digitala samhälle. Vi har exempelvis många spännande projekt inom digitalisering, autonomi, artificiell intelligens, cyber security och 5G-utveckling. Våra konsulter utvecklar också bland annat flygande hjärtstartare som räddar liv, system som ökar säkerheten på flygplatser och nya stridsflygplanet Gripen E som gör samhällen trygga.

Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss? Kolla in våra karriärsidor på vår webb!