Systemingenjör

På Combitech vill vi att du i din vardag ska få göra skillnad för människor, verksamheter och samhälle. Vi erbjuder utmaningar i det digitaliserade samhällets absoluta framkant. Hos oss får du möjlighet att växa i en företagskultur som uppmuntrar både personlig och professionell utveckling samt trygghet och balans i livet.

Din roll som systemingenjör

Som systemingenjör på Combitech arbetar du varierande på hemmakontoret eller på plats hos kund, i team eller ensam, i avgränsade projekt eller som medlem i ett större sammanhang. Du analyserar kundens behov och bryter ner dem till mer detaljerade krav och beskrivningar. Genom projektens olika faser driver och medverkar du i arbetet kring tekniska designfrågor så att den övergripande designen uppfyller kundens krav. Vi arbetar med inbyggda system eller kring-system till t.ex. fordon, industrisystem eller försvarssystem.

Hos oss på Combitech får du en unik möjlighet att vidareutveckla din kunskap och erfarenhet då kompetensutveckling är en viktig del av vår verksamhet. Vi tror att människor som får utvecklas både inom sina specialistområden och på det personliga planet trivs och presterar bra på jobbet, därför erbjuder vi många olika sorters utbildningar. Tillsammans formar vi din framtid!

Vad kan du tillföra?

Du som söker bör ha en högskole- eller civilingenjörsutbildning och har erfarenhet av systemutveckling med mjukvara. Det är meriterande om du har jobbat inom modellbaserad utveckling, functional safety och/eller har erfarenhet av agila metoder. Har du arbetat med testning, krav- eller ändringshantering är även det ett plus.

Som framgångsrik kandidat tillför du en positiv attityd och är flexibel. Du har en förmåga att hitta olika lösningar och deras värden och att tänka lite out-of-the-box. Du förstår vikten av att tänka igenom struktur, krav och begränsningar på övergripande delar innan men vet samtidigt när det är dags att sätta igång. Den mer seniora kandidaten tar naturligt ett större ansvar i projekten samt delar med sig av sin kompetens till sina kollegor medan den juniora bidrar med engagemang och stort intresse att lära.

Låter det intressant? Hör av dig till oss eller skicka in din ansökan på direkten. Urvalet sker löpande.

Kom och gör skillnad

Hos Combitech erbjuder vi, utöver spännande och utvecklande kunduppdrag, anställningstrygghet och förmånspaket, samtidigt som du får chans att växa i en företagskultur som uppmuntrar både personlig och professionell utveckling samt balans i livet.

Combitech GROW, vårt forskningsbaserade kompetensutvecklingsprogram, ingår som en naturlig del i din anställning. Att vi dessutom är ett stabilt växande och oberoende teknikkonsultbolag inom försvars- och säkerhetskoncernen Saab AB bidrar såklart också till dina utvecklingsmöjligheter.

Hos oss är du med och utvecklar teknikområdet för att möta kraven från framtidens digitala samhälle. Vi har exempelvis många spännande projekt inom digitalisering, autonomi, artificiell intelligens, cyber security och 5G-utveckling. Våra konsulter utvecklar också bland annat flygande hjärtstartare som räddar liv, system som ökar säkerheten på flygplatser och nya stridsflygplanet Gripen E som gör samhällen trygga.

Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss? Kolla in våra karriärsidor på vår webb!