Systemutvecklare inom integration

På Combitech vill vi att du i din vardag ska få göra skillnad för människor, verksamheter och samhälle. Vi erbjuder utmaningar i det digitaliserade samhällets absoluta framkant. Hos oss får du möjlighet att växa i en företagskultur som uppmuntrar både personlig och professionell utveckling samt trygghet och balans i livet.

Din roll som Systemutvecklare

Vår mjukvaruenhet på Combitech Trollhättan fortsätter att växa och därför söker vi fler personer till våra team inom systemutveckling och IT. Vi har många spännande projekt på gång för kunder i Fyrbodal.

Combitech söker nu dig som har jobbat flera år inom systemutveckling och IT och brinner för digitalisering. Hos oss på Combitech får du chansen att arbeta i teknikens framkant. Vi arbetar främst med systemutveckling och systemintegration, men även vissa specifika metoder såsom RPA (Robot Process Automation), för att effektivisera och underlätta våra kunders vardag.

Vår mjukvaruenhet består av ca 15 personer och vi satsar nu på ett nytt kundsegment vilket innebär delvis nya förutsättningar. Combitechs kontor ligger på Innovatumområdet, här arbetar 150 personer inom många olika spännande kundprojekt. Vi ser fram emot att träffa just dig!

Vad kan du tillföra?

Vi söker dig som tycker att det är spännande att vara med och bygga något nytt – tillsammans med oss. Du har ett intresse av att ta större ansvar i projekt som innefattar kravhantering, arkitekturfrågor eller testmetodik/testbarhet. Som systemutvecklare har du minst 5 års erfarenhet inom Java eller C#.

Vi tror att du också har erfarenhet av agila arbetsmetoder, som Scrum eller Kanban. Om du idag arbetar med frontend eller backend och vill bredda dig – tveka inte att söka till oss – hos oss har du möjlighet att jobba fullstack. Det är extra meriterande om du tidigare har arbetat inom den offentliga sektorn. Det är även extra meriterande om du har erfarenhet av Mule-plattformen och ActiveMQ.

För oss på Combitech är de personliga egenskaperna viktiga och vi tror att du är en öppen nyfiken person som bidrar till ett bra arbetsklimat och en god teamkänsla. Du trivs med nya utmaningar, har en positiv inställning och tar egna initiativ.
 

Låter det intressant? Hör av dig till oss eller skicka in din ansökan på direkten. Urvalet sker löpande.

Kom och gör skillnad

Hos Combitech erbjuder vi, utöver spännande och utvecklande kunduppdrag, anställningstrygghet och förmånspaket, samtidigt som du får chans att växa i en företagskultur som uppmuntrar både personlig och professionell utveckling samt balans i livet.

Combitech GROW, vårt forskningsbaserade kompetensutvecklingsprogram, ingår som en naturlig del i din anställning. Att vi dessutom är ett stabilt växande och oberoende teknikkonsultbolag inom försvars- och säkerhetskoncernen Saab AB bidrar såklart också till dina utvecklingsmöjligheter.

Hos oss är du med och utvecklar teknikområdet för att möta kraven från framtidens digitala samhälle. Vi har exempelvis många spännande projekt inom digitalisering, autonomi, artificiell intelligens, cyber security och 5G-utveckling. Våra konsulter utvecklar också bland annat flygande hjärtstartare som räddar liv, system som ökar säkerheten på flygplatser och nya stridsflygplanet Gripen E som gör samhällen trygga.

Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss? Kolla in våra karriärsidor på vår webb!

Kontaktpersoner: Erik Backlund 0734-186951