Team Leader för utvecklingsteam inom Cyber Security

På Combitech vill vi att du i din vardag ska få göra skillnad för människor, verksamheter och samhälle. Vi erbjuder utmaningar i det digitaliserade samhällets absoluta framkant. Hos oss får du möjlighet att växa i en företagskultur som uppmuntrar både personlig och professionell utveckling samt trygghet och balans i livet.

Din roll som Team leader

Vi arbetar b.la. med PKI, kryptering, säker utveckling och design, säkerhetsgranskning av kod, nätverkssäkerhet, teknologier inom informationssäkerhet, autentiseringsmetoder/tekniker och i vårat Security Innovation Center testar vi nya lösningar och idéer, både internt och tillsammans med våra kunder.

Din huvudsakliga arbetsuppgift är att leda och utveckla vårt team för säkerhetslösningar tillsammans med våra arkitekter och experter inom IT-säkerhet som dessutom är några av Sveriges kunnigaste arkitekter inom säkerhet. Du kommer få möjlighet att arbeta i stora och komplexa utvecklingsprojekt.

Vad kan du tillföra?

Du är en senior systemutvecklare som vill ta nästa steg i din karriär och ta ansvar för att leda och utveckla ett nytt team av systemutvecklare inom säkerhet. Alternativt jobbar du redan som teamleader men vill vara del av ett spännande och snabbt växande område.

Du brinner för systemutveckling och har ett stort intresse för säkerhet. Du är självgående, trygg i din roll, leder utvecklingsarbetet och stöttar dina kollegor i deras kompetensutveckling. Samtidigt söker själv hela tiden nya kunskaper, erfarenheter och kompetenser.

Låter det intressant? Hör av dig till oss eller skicka in din ansökan på direkten. Urvalet sker löpande.

Kom och gör skillnad

Hos Combitech erbjuder vi, utöver spännande och utvecklande kunduppdrag, anställningstrygghet och förmånspaket, samtidigt som du får chans att växa i en företagskultur som uppmuntrar både personlig och professionell utveckling samt balans i livet.

Combitech GROW, vårt forskningsbaserade kompetensutvecklingsprogram, ingår som en naturlig del i din anställning. Att vi dessutom är ett stabilt växande och oberoende teknikkonsultbolag inom försvars- och säkerhetskoncernen Saab AB bidrar såklart också till dina utvecklingsmöjligheter.

Hos oss är du med och utvecklar teknikområdet för att möta kraven från framtidens digitala samhälle. Vi har exempelvis många spännande projekt inom digitalisering, autonomi, artificiell intelligens, cyber security och 5G-utveckling. Våra konsulter utvecklar också bland annat flygande hjärtstartare som räddar liv, system som ökar säkerheten på flygplatser och nya stridsflygplanet Gripen E som gör samhällen trygga.

Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss? Kolla in våra karriärsidor på vår webb!