Teamleader/Coordinator - med intresse för IT

På Combitech vill vi att du i din vardag ska få göra skillnad för människor, verksamheter och samhälle. Vi erbjuder utmaningar i det digitaliserade samhällets absoluta framkant. Hos oss får du möjlighet att växa i en företagskultur som uppmuntrar både personlig och professionell utveckling samt trygghet och balans i livet.

Din roll som Teamleader/Coordinator

Vi söker dig med bakgrund inom IT-området med intresse för verksamhetsutveckling och förbättringsarbete. Har du arbetat med kravhantering, test, support eller något annat IT-nära och vill ta nästa steg i karriären? Eller är du i början av din karriär och har stor fallenhet för att koordinera och driva verksamheter framåt? Då kan du vara den vi söker! Hos oss på Combitech kommer du att arbeta nära våra kunder i deras dagliga verksamhet. Våra kunder finns inom flera olika branscher och uppdragens karaktär och längd varierar.

Du kommer ingå i affärsområdet Processes, Methods & Tools som arbetar för att bidra till att öka konkurrenskraften hos våra kunder. Vi hjälper kunderna att införa och tillämpa de bästa metoderna och arbetssätten som finns tillgängliga på marknaden för att uppnå ökad effektivitet.

Vi erbjuder spännande utmaningar inom utvecklingens framkant, kompetensutveckling tillsammans med erfarna kollegor, stor variation i arbetsuppgifter och teknikdomäner. Som konsult på Combitech kommer din personliga utveckling i fokus. En naturlig del av din vardag är Combitech GROW – vår unika miljö för kompetensutveckling som bygger kunskap och erfarenhet på kort tid. Allt detta för att ge förutsättningar för att just du ska få den utveckling du önskar.

Vad kan du tillföra?

Vi söker dig med kort eller lång erfarenhet i någon form av IT-relaterad roll inom t ex kravhantering, test, utveckling eller förvaltning. Du har en universitets- eller högskoleexamen inom IT, ekonomi eller motsvarande och har grundläggande förståelse för IT-system och infrastruktur. Vi värdesätter ett intresse för arbete med metodutveckling, användarstödsfrågor, problemlösning samt ny teknik, gärna med intresse för införande av nya arbetssätt och metoder. Du talar och skriver svenska och engelska obehindrat.

Vi anser att dina personliga egenskaper är viktigare än antal år av erfarenhet. Vi söker dig som har lätt för att samarbeta och gillar att ”kavla upp ärmarna” för att leverera resultat. Du utmanas av att driva verksamhetsförändringar där din förmåga att lyssna, samarbeta och kommunicera sätts på prov. Som person är du nyfiken, energifull och flexibel vilket bidrar till en positiv anda. Du har en öppen personlighet och har lätt för att skapa goda relationer med personer i din omgivning samt tycker om att ha många bollar i luften.

Låter det intressant? Hör av dig till oss eller skicka in din ansökan på direkten. Välkommen till Combitech!

Kom och gör skillnad

Hos Combitech erbjuder vi, utöver spännande och utvecklande kunduppdrag, anställningstrygghet och förmånspaket, samtidigt som du får chans att växa i en företagskultur som uppmuntrar både personlig och professionell utveckling samt balans i livet.

Combitech GROW, vårt forskningsbaserade kompetensutvecklingsprogram, ingår som en naturlig del i din anställning. Att vi dessutom är ett stabilt växande och oberoende teknikkonsultbolag inom försvars- och säkerhetskoncernen Saab AB bidrar såklart också till dina utvecklingsmöjligheter.

Hos oss är du med och utvecklar teknikområdet för att möta kraven från framtidens digitala samhälle. Vi har exempelvis många spännande projekt inom digitalisering, autonomi, artificiell intelligens, cyber security och 5G-utveckling. Våra konsulter utvecklar också bland annat flygande hjärtstartare som räddar liv, system som ökar säkerheten på flygplatser och nya stridsflygplanet Gripen E som gör samhällen trygga.

Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss? Kolla in våra karriärsidor på vår webb!