Teamledare för ett systemutvecklarteam inom Cyber Security

Delar du vår passion att erbjuda hållbara och cybersäkra lösningar för framtidens digitaliserade samhälle? Vill du stötta våra kunder i deras utmaningar samtidigt som du utvecklar dig själv genom att arbeta i teknikens absoluta framkant? Då kan du vara den vi söker!

Din roll som Teamledare

På Combitech arbetar vi med många intressanta projekt inom Cyber Security och på grund av hög efterfrågan från våra kunder har vi fått möjlighet att stärka upp med ytterligare ett utvecklingsteam och söker därför dig som är senior systemutvecklare och intresserad av ta rollen som teamledare.

Vi arbetar i team som sitter in-house och din huvudsakliga arbetsuppgift är att leda och utveckla ett nytt team av systemutvecklare som arbetar med utvecklingsprojekt inom bl. a. PKI, kryptering och säker utveckling och design. I ditt dagliga arbete samarbetar du med våra arkitekter och experter inom IT-säkerhet.

I denna roll har du också möjlighet att vara med och bidra till vårt Security Innovation Center, där vi testar nya lösningar och idéer, både internt och tillsammans med våra kunder.

Combitechs kontor är placerat på Lindholmen, här arbetar över 300 personer inom många olika spännande teknikprojekt. Vi ser fram emot att träffa just dig!

Vad kan du tillföra?

Vi söker dig som är senior systemutvecklare och vill ta nästa steg i din karriär. Kanske är du nyfiken att testa på ledarrollen eller så arbetar du som teamledare idag men vill vara del av ett spännande och snabbt växande område som Cyber Security?

För att trivas på Combitech är du en person som brinner för systemutveckling och har ett stort intresse för säkerhet. Du är självgående, trygg i din roll, leder utvecklingsarbetet och stöttar dina kollegor i deras utveckling. Du bidrar även till ett bra arbetsklimat och en god teamkänsla, något som vi på Combitech värdesätter högt.

Du har minst 5 års arbetslivserfarenhet av mjukvaruutveckling och relevant utbildning. I rollen krävs också god kunskap inom framförallt Java, men även andra programmeringsspråk är också intressanta. Har du praktisk erfarenhet av att arbeta med ett agilt arbetssätt t.ex. Scrum, Continuous Integration mm. ser vi detta som ett extra plus.

Tjänsten innebär arbete som omfattas av försvarssekretess. Därför krävs att du genomför och godkänns i en säkerhetsprövning gjord av myndighet.

Låter det intressant? Hör av dig till oss eller skicka in din ansökan på direkten. Urvalet sker löpande.

Kom och gör skillnad

Hos Combitech erbjuder vi, utöver spännande och utvecklande kunduppdrag, anställningstrygghet och förmånspaket, samtidigt som du får chans att växa i en företagskultur som uppmuntrar både personlig och professionell utveckling samt balans i livet.

Combitech GROW, vårt forskningsbaserade kompetensutvecklingsprogram, ingår som en naturlig del i din anställning. Att vi dessutom är ett stabilt växande och oberoende teknikkonsultbolag inom försvars- och säkerhetskoncernen Saab AB bidrar såklart också till dina utvecklingsmöjligheter.

Hos oss är du med och utvecklar teknikområdet för att möta kraven från framtidens digitala samhälle. Vi har exempelvis många spännande projekt inom digitalisering, autonomi, artificiell intelligens, cyber security och 5G-utveckling. Våra konsulter utvecklar också bland annat flygande hjärtstartare som räddar liv, system som ökar säkerheten på flygplatser och nya stridsflygplanet Gripen E som gör samhällen trygga.

Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss? Kolla in våra karriärsidor på vår webb!