Teknikinformatör - med inriktning på anläggningsinformation

På Combitech vill vi att du i din vardag ska få göra skillnad för människor, verksamheter och samhälle. Vi erbjuder utmaningar i det digitaliserade samhällets absoluta framkant. Hos oss får du möjlighet att växa i en företagskultur som uppmuntrar både personlig och professionell utveckling samt trygghet och balans i livet.

Din roll som teknikinformatör

Vi söker just nu teknikinformatörer till våra långsiktiga uppdrag inom anläggningsindustrin i Stockholm, både för den mer erfarne teknikinformatören och för den som har passande kompetens men som kanske inte arbetat som teknikinformatör tidigare.

Som teknikinformatör innebär det att du ska producera och hantera teknisk anläggningsinformation under hela dess livscykel, från konstruktion till drift och underhåll. I din roll kommer du arbeta med att samla in information för komplexa anläggningar och maskinsystem, för att sedan analysera, strukturera och anpassa informationen för olika målgrupper.

Du kommer att arbeta både i grupp och enskilt men din roll kräver mycket kontakt med sakkunniga hos uppdragsgivaren för att ta emot, söka och/eller verifiera den information som ska bearbetas. Exempel på information är driftinstruktioner, underhållsdokumentation, ritningar samt rutiner av olika slag.

Vad kan du tillföra?

Du bör ha en ingenjörsutbildning på minst högskolenivå, gärna med inriktning VA-teknik eller maskinteknik. Det är en fördel om du har arbetat med service och underhåll inom anläggnings- eller processindustrin. Att du är nyfiken på det tekniska och vill förstå hur saker och ting fungerar tar vi för givet, men vi vill även att du kan analysera, planera och strukturera ditt arbete utifrån givna förutsättningar samt är intresserad av att förklara komplexa system och produkter på ett tydligt sätt.

Det är mycket meriterande om du har du erfarenhet av konstruktions- och anläggningshanteringssystemet Siemens Comos.

I dina uppdrag bidrar du med ditt engagemang, din sociala kompetens och höga ambitionsnivå. Vi söker dig som har ett driv och vilja att leverera. Du är bra på att bygga relationer och kommunicera med olika personligheter och sprider gärna din positiva energi och kompetens i din arbetsgrupp. Du har god språklig förmåga och behärskar svenska och engelska utmärkt i både tal och skrift.

Låter det intressant? Hör av dig till oss eller skicka in din ansökan på direkten. Urvalet sker löpande.

Kom och gör skillnad

Hos Combitech erbjuder vi, utöver spännande och utvecklande kunduppdrag, anställningstrygghet och förmånspaket, samtidigt som du får chans att växa i en företagskultur som uppmuntrar både personlig och professionell utveckling samt balans i livet.

Combitech GROW, vårt forskningsbaserade kompetensutvecklingsprogram, ingår som en naturlig del i din anställning. Att vi dessutom är ett stabilt växande och oberoende teknikkonsultbolag inom försvars- och säkerhetskoncernen Saab AB bidrar såklart också till dina utvecklingsmöjligheter.

Hos oss är du med och utvecklar teknikområdet för att möta kraven från framtidens digitala samhälle. Vi har exempelvis många spännande projekt inom digitalisering, autonomi, artificiell intelligens, cyber security och 5G-utveckling. Våra konsulter utvecklar också bland annat flygande hjärtstartare som räddar liv, system som ökar säkerheten på flygplatser och nya stridsflygplanet Gripen E som gör samhällen trygga.

Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss? Kolla in våra karriärsidor på vår webb!