Teknikinformatör - Teknisk anläggningsinformation

Har du ett brinnande intresse för teknik och förmågan att producera teknisk information? I våra kunduppdrag arbetar vi både med traditionell teknikinformation och med digitaliserade lösningar för eftermarknad. Vi har uppdrag inom flera områden och matchar din kompetens med rätt uppdrag.

Din roll som teknikinformatör

Vi söker erfarna teknikinformatörer till våra långsiktiga uppdrag inom anläggningsindustrin i Stockholm, där du med ditt ordningssinne ska bidra till att skapa ordning och reda samt tydlighet i både arbetssätt och leverabler.

Som teknikinformatör innebär det att du ska producera och hantera teknisk anläggningsinformation under hela dess livscykel - från konstruktion till drift och underhåll där kravhantering och kvalitetssäkring har en betydande roll. Dessutom ingår det att utveckla processer och rutiner för hantering och granskning av informationen. Exempel på information är relationshandlingar, ritningar, driftinstruktioner, underhållsdokumentation samt rutiner.

Du kommer att arbeta både i grupp och enskilt och din roll kräver mycket kontakt med sakkunniga hos uppdragsgivaren och dess leverantörer.

Vad kan du tillföra?

Du bör ha en ingenjörsutbildning på minst högskolenivå, gärna med inriktning VA‐teknik eller maskinteknik. Det är en fördel om du har erfarenhet från anläggningsindustrin, processindustrin eller energisektorn. Du kan analysera, planera och strukturera ditt arbete utifrån givna förutsättningar samt är duktig på att förklara komplexa system och produkter på ett tydligt sätt.

Det är mycket meriterande om du har du erfarenhet av t ex konstruktions- och anläggningshanteringssystemet Siemens Comos, underhållssystemet Idus samt dokumenthanteringssystemen Contexture C4 eller ProjectWise.

I dina uppdrag bidrar du med ditt engagemang, din sociala kompetens och höga ambitionsnivå. Vi söker dig som har ett driv och en vilja att leverera. Du är bra på att bygga relationer och kommunicera med olika personligheter och sprider gärna din positiva energi och kompetens i din arbetsgrupp. Du har god språklig förmåga och behärskar svenska och engelska utmärkt i både tal och skrift.

Låter det intressant? Hör av dig till oss eller skicka in din ansökan på direkten. Urvalet sker löpande. Välkommen till Combitech!

Kom och gör skillnad

Hos Combitech erbjuder vi, utöver spännande och utvecklande kunduppdrag, anställningstrygghet och förmånspaket, samtidigt som du får chans att växa i en företagskultur som uppmuntrar både personlig och professionell utveckling samt balans i livet.

Combitech GROW, vårt forskningsbaserade kompetensutvecklingsprogram, ingår som en naturlig del i din anställning. Att vi dessutom är ett stabilt växande och oberoende teknikkonsultbolag inom försvars- och säkerhetskoncernen Saab AB bidrar såklart också till dina utvecklingsmöjligheter.

Hos oss är du med och utvecklar teknikområdet för att möta kraven från framtidens digitala samhälle. Vi har exempelvis många spännande projekt inom digitalisering, autonomi, artificiell intelligens, cyber security och 5G-utveckling. Våra konsulter utvecklar också bland annat flygande hjärtstartare som räddar liv, system som ökar säkerheten på flygplatser och nya stridsflygplanet Gripen E som gör samhällen trygga.

Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss? Kolla in våra karriärsidor på vår webb!