Teknikinformatör – länken mellan utvecklare och användare

Hos Combitech erbjuder vi, utöver spännande och utvecklande kunduppdrag, anställningstrygghet och förmånspaket, samtidigt som du får chans att växa i en företagskultur som uppmuntrar både personlig och professionell utveckling samt balans i livet. Vårt kontor i Göteborg ligger på Lindholmen, här arbetar närmare 300 personer inom flera olika områden. Välkommen till oss!Din roll som teknikinformatör

Vi söker just nu teknikinformatörer till spännande kunduppdrag i Göteborg.
Som teknikinformatör är du länken mellan utvecklare/konstruktörer av en produkt och dess användare. Rollen innebär bl.a. framtagning, uppdatering, och/eller komplettering av den information som behövs för att stödja en produkt, hårdvara eller mjukvara, genom hela dess livscykel. Exempel på användningsområden är monteringsanvisningar, systembeskrivningar, användarinstruktioner, underhållsplaner, underhållsinstruktioner (förebyggande och avhjälpande) och reservdelskataloger. Teknikinformatören samlar information och data för att sammanställa detta på ett tydligt och strukturerat sätt, ofta skrivs informationen i XML. Slutprodukten kan vara tryckta instruktioner eller en IETP (Interactive Electronic Technical Publishing) som kan visas digitalt via tex surfplatta/mobil eller webblösning.
 

Rollen innebär mycket kontakt med andra personer, ofta från olika delar av företaget, för att ta emot, söka och/eller verifiera den information som ska bearbetas. Som teknikinformatör hos oss på Combitech ges möjlighet att producera teknisk information för flera stora företag inom både försvarsindustri samt industri.Vad kan du tillföra?

Vi ser att du är nyfiken på teknik och vill förstå hur saker och ting fungerar. Du är analytiskt lagd och intresserad av att förklara komplexa system och produkter på ett pedagogiskt sätt. Du kan ha arbetserfarenhet eller utbildning inom elektronik, maskin, mekanik, system eller liknande. Du kan vara kognitionsvetare eller ha någon utbildning i informationsspåret. Kanske har du utbildat dig till, eller arbetat som, just teknikinformatör eller informationsingenjör?

Du har god språklig förmåga och behärskar både svenska och engelska flytande i såväl tal som skrift. Då flera av våra uppdrag finns inom försvarsindustrin är en bakgrund från försvaret intressant.


Låter det intressant? Hör av dig till oss eller skicka in din ansökan på direkten. Urvalet sker löpande. Välkommen till Combitech!Kom och gör skillnad

Hos Combitech erbjuder vi, utöver spännande och utvecklande kunduppdrag, anställningstrygghet och förmånspaket, samtidigt som du får chans att växa i en företagskultur som uppmuntrar både personlig och professionell utveckling samt balans i livet.


Combitech GROW, vårt forskningsbaserade kompetensutvecklingsprogram, ingår som en naturlig del i din anställning. Att vi dessutom är ett stabilt växande och oberoende teknikkonsultbolag inom försvars- och säkerhetskoncernen Saab AB bidrar såklart också till dina utvecklingsmöjligheter.


Hos oss är du med och utvecklar teknikområdet för att möta kraven från framtidens digitala samhälle. Vi har exempelvis många spännande projekt inom digitalisering, autonomi, artificiell intelligens, cyber security och 5G-utveckling. Våra konsulter utvecklar också bland annat flygande hjärtstartare som räddar liv, system som ökar säkerheten på flygplatser och nya stridsflygplanet Gripen E som gör samhällen trygga.

Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss? Kolla in våra karriärsidor på vår webb!

Kontaktperson: Annelie Karlsson, +46 102150557