Teknikinformatör till Försvarsindustrin

Vi söker just nu erfarna teknikinformatörer, initialt till ett långsiktigt uppdrag inom försvarsindustrin i Stockholm. Combitech erbjuder utmaningar i det digitaliserade samhällets absoluta framkant. Hos oss får du möjlighet att växa i en företagskultur som uppmuntrar både personlig och professionell utveckling samt trygghet och balans i livet.

Din roll som teknikinformatör

Combitech är drivande inom utvecklingen av området teknikinformation och söker nu dig som är redo för större utmaningar och vill vidareutvecklas i en mycket spännande och högteknologisk miljö. Som teknikinformatör hos oss på Combitech ges du möjlighet att skapa teknisk produktinformation åt flera stora företag inom både försvar, försvarsindustri, industri, medtech, fordon och telekom. Beroende på uppdrag genomförs arbetet antingen på plats hos kund eller från vårt kontor.

Du kommer initialt att arbeta som konsult i ett långsiktigt uppdrag inom försvarsindustrin där ett nära samarbete med kundens systemutvecklare är en del av utvecklingsprocessen. I uppdraget kommer du att arbeta självständigt som teknikinformatör i flera olika agila team. Arbetsuppgifterna består i att dokumentera rutiner och IT-system/-miljöer i samband med ackreditering av dessa. Uppdraget genomförs på plats hos kund.

Vad kan du tillföra?

Vi söker dig som har några års erfarenhet av att arbeta som teknikinformatör i utvecklingsprojekt gällande IT-system, nätverkslösningar, e dyl. Du är van att prata med systemutvecklare och kan deras ”språk”. Du är van att arbeta i MS Word och Confluence.

I botten har du en ingenjörsexamen exempelvis inom IT och datateknik eller annan lämplig utbildning. God språklig och pedagogisk förmåga är en förutsättning samt att du behärskar både svenska och engelska i tal och skrift. 

För oss är din personlighet en väldigt viktig del av din totala kompetens. För att trivas i rollen som teknikinformatör hos oss tror vi att du är utåtriktad samt bra på att samspela och kommunicera i ditt dagliga arbete. Du är organiserad, strukturerad och noggrann, får du en uppgift driver du den i mål. Du har till grunden en positiv inställning och en förmåga att se möjligheter.

Tjänsten innebär arbete som omfattas av försvarssekretess. Därför krävs att du genomför och godkänns i en säkerhetsprövning gjord av myndighet

Låter det intressant? Hör av dig till oss eller skicka in din ansökan på direkten. Urvalet sker löpande. Välkommen till Combitech!

Kom och gör skillnad

Hos Combitech erbjuder vi, utöver spännande och utvecklande kunduppdrag, anställningstrygghet och förmånspaket, samtidigt som du får chans att växa i en företagskultur som uppmuntrar både personlig och professionell utveckling samt balans i livet.

Combitech GROW, vårt forskningsbaserade kompetensutvecklingsprogram, ingår som en naturlig del i din anställning. Att vi dessutom är ett stabilt växande och oberoende teknikkonsultbolag inom försvars- och säkerhetskoncernen Saab AB bidrar såklart också till dina utvecklingsmöjligheter.

Hos oss är du med och utvecklar teknikområdet för att möta kraven från framtidens digitala samhälle. Vi har exempelvis många spännande projekt inom digitalisering, autonomi, artificiell intelligens, cyber security och 5G-utveckling. Våra konsulter utvecklar också bland annat flygande hjärtstartare som räddar liv, system som ökar säkerheten på flygplatser och nya stridsflygplanet Gripen E som gör samhällen trygga.

Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss? Kolla in våra karriärsidor på vår webb!