Teknikkommunikatör

Som konsult hos Combitech får du möjlighet att hjälpa kunder som är ledande i sina branscher att driva utvecklingen framåt och skapa nya värden. På köpet erbjuder vi branschens bästa kompetensutveckling och hållbara anställningsvillkor. Nyfiken på oss? Vi är nyfikna på dig.

Din roll som teknikkommunikatör

Vi är en grupp inom Combitech som tillsammans har en mycket bred teknisk kompetens och en spetskompetens inom fordonsteknik. Våra specialistområden sträcker sig från allt mellan illustrationer och multimediaprodukter till reservdelsregistreringar i våra kunders system och systemsäkerhetsrapporter till Försvarsmakten.

Som teknikkommunikatör hos oss arbetar du bland annat med att inhämta teknisk information, för att sedan omvandla det till målgruppsanpassad teknisk dokumentation. Vi producerar t ex instruktionsböcker, reservdelskataloger, filmer och utbildningspaket.

Vad kan du tillföra?

Vi tror att det du har en teknisk bakgrund i form av teknisk utbildning eller erfarenhet/stort intresse av att arbete med tekniska produkter. Du är van att arbeta med datorer och kanske har du tidigare kommit i kontakt med reservdelssystem eller skrivit texter och rapporter. Extra meriterande är om du har erfarenhet av att läsa ritningar och sprängskisser, kunskap om elsystem i fordon och/eller militär bakgrund.  

Som person så tycker du om att lösa problem och du arbetar kreativt för att nå önskat resultat. Du tycker om att ha kontakt med kunder och har ett professionellt och serviceinriktat bemötande. Du är drivande och gillar att arbeta självständigt såväl som att arbeta i grupp. Personlig utveckling är viktig för dig och du ser det som en spännande utmaning att ta del av utvecklingen av våra framtida produkter.  

Vi ser gärna att du har ett flexibelt förhållningssätt och att du är positivt inställd till resor i ditt arbete.

Beroende på uppdrag utförs arbetet ute hos kund eller från vårt kontor i Östersund.

Låter det intressant? Hör av dig till oss eller skicka in din ansökan på direkten. Urvalet sker löpande. Välkommen till Combitech!

Kom och gör skillnad

Hos Combitech erbjuder vi, utöver spännande och utvecklande kunduppdrag, anställningstrygghet och förmånspaket, samtidigt som du får chans att växa i en företagskultur som uppmuntrar både personlig och professionell utveckling samt balans i livet.

Combitech GROW, vårt forskningsbaserade kompetensutvecklingsprogram, ingår som en naturlig del i din anställning. Att vi dessutom är ett stabilt växande och oberoende teknikkonsultbolag inom försvars- och säkerhetskoncernen Saab AB bidrar såklart också till dina utvecklingsmöjligheter.

Hos oss är du med och utvecklar teknikområdet för att möta kraven från framtidens digitala samhälle. Vi har exempelvis många spännande projekt inom digitalisering, autonomi, artificiell intelligens, cyber security och 5G-utveckling. Våra konsulter utvecklar också bland annat flygande hjärtstartare som räddar liv, system som ökar säkerheten på flygplatser och nya stridsflygplanet Gripen E som gör samhällen trygga.

Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss? Kolla in våra karriärsidor på vår webb!