Teknikledare - med inriktning på machine learning

Är du en coachande och drivande person som vill kombinera konsultrollen med ett ansvar för att vidareutveckla ett teknikområde hos oss på Combitech? Är du en person som brinner både för teknik och för att utveckla dina kollegor? Vill du dela vår passion och stolthet i att kunna erbjuda våra kunder och partners, effektivare, säkrare och mer värdeskapande lösningar? Då kan du vara just den vi söker!

Din roll som teknikledare

Combitech är just nu inne i en expansiv fas och behöver förstärka vår verksamhet med en teknikledare/specialist som är intresserad av att kombinera spännande kunduppdrag med ett ansvar för att utveckla vår förmåga inom teknikområdet Machine Learning (ML) på Combitech i Linköping.

Våra kunder finns idag främst inom fordon, medtech och processindustri men vi ingår även i flera projekt som involverar t.ex. lagersystem och lantbruksmaskiner. Du kommer arbeta i nära samarbete med chefer och affärsutvecklare för att utveckla våra tjänster inom ML/AI. Fokus kommer att ligga på tekniska frågor och koncept men det kan även bli aktuellt att hjälpa till med t ex strategiskt arbete, rekrytering och sälj. Du kommer även att ha en nära kontakt med kunder och partners inom teknikområdet.

Som teknikledare/specialist kommer du att ingå i ett nätverk av konsulter med intresse för machine learning. Inom ramen för detta nätverk kommer du ta del i arbete med utveckling av tjänster, utbildningar (kurser och seminarier) samt teknikbevakning. I det dagliga arbetet kommer du att stötta någon av våra utvalda kunder i regionen. Ditt uppdrag kan t ex handla om att agera designer, design lead eller architect i kundens projekt.

Baserat på dina erfarenheter, styrkor och ambitioner hittar vi tillsammans rätt roll och utmaning för dig!

Vad kan du tillföra?

Du är en person som är naturligt utåtriktad med ett stort engagemang som har lätt för att skapa goda relationer med både kunder och medarbetare. Vi tror att du är en god lyssnare och coach, har en stark initiativförmåga och tycker om kombinationen av att arbeta nära både människan och tekniken.

Du har en teknisk utbildning på universitetsnivå (Master eller Ph D) samt hunnit arbeta 5-10 år på insidan av en teknisk utvecklingsorganisation och fått en god erfarenhet av yrkeslivets förutsättningar och utmaningar. Du har ett tydligt programmeringsintresse med vana att hantera Python, R, eller C/C++. Detta kombinerat med en erfarenhet av open source ramverk såsom TensorFlow och Caffe men även Microsofts Azure plattform är meriterande.

Du trivs i rollen som teknikledare/specialist och är van att arbeta målinriktat i en resultatorienterad verksamhet. Du har ett brett nätverk inom ditt område och motiveras av att utveckla det vidare hos Combitech. Den kunskap och erfarenhet du har med dig kommer att välkomnas in i vår lärande företagskultur.

Låter det intressant? Hör av dig till oss eller skicka in din ansökan på direkten. Urvalet sker löpande.

Kom och gör skillnad

Hos Combitech erbjuder vi, utöver spännande och utvecklande kunduppdrag, anställningstrygghet och förmånspaket, samtidigt som du får chans att växa i en företagskultur som uppmuntrar både personlig och professionell utveckling samt balans i livet.

Combitech GROW, vårt forskningsbaserade kompetensutvecklingsprogram, ingår som en naturlig del i din anställning. Att vi dessutom är ett stabilt växande och oberoende teknikkonsultbolag inom försvars- och säkerhetskoncernen Saab AB bidrar såklart också till dina utvecklingsmöjligheter.

Hos oss är du med och utvecklar teknikområdet för att möta kraven från framtidens digitala samhälle. Vi har exempelvis många spännande projekt inom digitalisering, autonomi, artificiell intelligens, cyber security och 5G-utveckling. Våra konsulter utvecklar också bland annat flygande hjärtstartare som räddar liv, system som ökar säkerheten på flygplatser och nya stridsflygplanet Gripen E som gör samhällen trygga.

Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss? Kolla in våra karriärsidor på vår webb!