Teknisk konsult inom försvar/totalförsvar - med intresse för ledarskap

På Combitech vill vi att du i din vardag ska få göra skillnad för människor, verksamheter och samhälle. Vi erbjuder utmaningar i det digitaliserade samhällets absoluta framkant. Hos oss får du möjlighet att växa i en företagskultur som uppmuntrar både personlig och professionell utveckling samt trygghet och balans i livet.

Din roll som konsult och ledare

I denna roll delar du din tid mellan att vara konsult inom försvar/totalförsvar samt att vara konsultenhetschef. Hur tiden fördelas mellan rollerna varierar över tid och är behovsstyrt, ibland är det 50/50, ibland 20/80.

Vad ditt konsultuppdrag blir beror på din kompetens, men vi ser att du har erfarenhet av att ha jobbat som projektledare, delprojektledare, testledare, med kravhantering, CM-hantering eller liknande i det civila eller inom försvarsområdet, exempelvis; Taktiska Datalänkar, Sambandssystem, Lv-system eller Luftförsvarets Ledningssystem.

Som konsultenhetschef har du möjlighet att utveckla dig själv och dina medarbetare inom enheten. I denna roll har du personalansvar, vilket bland annat inkluderar gruppens och individens kompetensutveckling. Det är en roll som passar dig som inte tidigare varit chef, men som gillar att coacha andra. Du kommer även att ingå i en ledningsgrupp där du, tillsammans med flera kollegor, driver verksamheten framåt.

För oss är balansen mellan arbete och fritid viktig, vi ser långsiktigt på våra medarbetare och vill att de ska hålla hela livet och trivas så bra att de stannar hos oss länge. Vi tycker även kompetensutveckling är viktigt, både genom traditionella utbildningar, men även genom att lära av varandra och jobba i team. Vår enhet är utspridd över hela landet, från Östersund i norr till Helsingborg i söder, men du har alltid ett stort nätverk av Combitechare i närheten som kan stötta, både via mentorskapsprogram, olika nätverk eller bara genom ett enkelt telefonsamtal.

Vad kan du tillföra?

Vi ser att du som söker har arbetserfarenhet inom något av ovan nämnda områden, antingen inom försvarsbranschen eller närbesläktat område.

Dina personliga egenskaper är viktiga i denna roll. För att lyckas i rollen ser vi att du har ett genuint intresse för andra människor och deras drivkrafter. Du uppfattas som naturligt utåtriktad med ett stort engagemang och har lätt för att skapa goda relationer med personer i din omgivning. Du är lyhörd och har ett intresse av att lyssna till din grupp.

Vi tror att du attraheras av att utveckla enheten och medarbetarna samt att göra vår grupp och Combitech till den bästa av arbetsplatser!

Du har förmåga att kommunicera obehindrat på både svenska och engelska i såväl tal som skrift.

Våra kunder återfinns till övervägande del i Mälardalen, därför ser vi att du som söker bor i området eller har möjlighet att resa dit.

Då våra tjänster innebär arbete som omfattas av försvarssekretess kan det krävas att du genomför och godkänns i en säkerhetsprövning med registerkontroll.

Låter det intressant? Hör av dig till oss eller skicka in din ansökan på direkten. Urvalet sker löpande.

Kom och gör skillnad

Hos Combitech erbjuder vi, utöver spännande och utvecklande kunduppdrag, anställningstrygghet och förmånspaket, samtidigt som du får chans att växa i en företagskultur som uppmuntrar både personlig och professionell utveckling samt balans i livet.

Combitech GROW, vårt forskningsbaserade kompetensutvecklingsprogram, ingår som en naturlig del i din anställning. Att vi dessutom är ett stabilt växande och oberoende teknikkonsultbolag inom försvars- och säkerhetskoncernen Saab AB bidrar såklart också till dina utvecklingsmöjligheter.

Hos oss är du med och utvecklar teknikområdet för att möta kraven från framtidens digitala samhälle. Vi har exempelvis många spännande projekt inom digitalisering, autonomi, artificiell intelligens, cyber security och 5G-utveckling. Våra konsulter utvecklar också bland annat flygande hjärtstartare som räddar liv, system som ökar säkerheten på flygplatser och nya stridsflygplanet Gripen E som gör samhällen trygga.

Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss? Kolla in våra karriärsidor på vår webb!