Teknisk person till 1-års uppdrag - inom registrering av reservdelar

Vi söker nu en person med teknisk utbildning som vill arbeta under ett år med registrering av reservdelar. Detta passar främst dig som är i mitten av din tekniska utbildning och planerar ett studieuppehåll eller liknande.

Din roll som Materialregistrerare

Vi behöver nu förstärka vårt team med 1-3 personer för ett tidsbegränsat projekt. I projektet kommer du arbeta med att registrera diverse produkter och dess reservdelar i vårt system. Underlaget för registrering kommer i form av excelfiler, däremot kan det även förekomma en hel del eget undersökande arbete i specifikationer och ritningsunderlag. Exempelvis kommer du svara på frågor som; Vilka delar sitter ihop? Vem är den ursprungliga tillverkaren? Finns det dubletter av materialet?

Tillsättning kommer att ske under våren och anställningsperioden kommer vara under perioden: 2019-08-26—2020-09-30.

Vad kan du tillföra?

Vi ser gärna att du har en utbildningsbakgrund med teknisk inriktning inom exempelvis maskin, mekanik, fordon eller el. Du har en god datorvana och trivs med att arbeta metodiskt och utredande. Erfarenhet av att läsa av ritningar, standarder och produktspecifikationer är ett plus. Du behöver även ha goda kunskaper i svenska och engelska, både muntligt och skriftligt, då stor del av arbetet innebär kontakter med kund där vi kommunicerar på svenska.

Som person är du noggrann, analytisk och trivs med att arbeta administrativt då arbetet innebär en hel del registrering. Du är serviceinriktad och har lätt för att samarbeta med kollegor i ett större team. Tillsammans driver ni arbetet i mål och delar med er av era kunskaper.

Kom och gör skillnad

Hos Combitech erbjuder vi, utöver spännande och utvecklande kunduppdrag, anställningstrygghet och förmånspaket, samtidigt som du får chans att växa i en företagskultur som uppmuntrar både personlig och professionell utveckling samt balans i livet.

Combitech GROW, vårt forskningsbaserade kompetensutvecklingsprogram, ingår som en naturlig del i din anställning. Att vi dessutom är ett stabilt växande och oberoende teknikkonsultbolag inom försvars- och säkerhetskoncernen Saab AB bidrar såklart också till dina utvecklingsmöjligheter.

Hos oss är du med och utvecklar teknikområdet för att möta kraven från framtidens digitala samhälle. Vi har exempelvis många spännande projekt inom digitalisering, autonomi, artificiell intelligens, cyber security och 5G-utveckling. Våra konsulter utvecklar också bland annat flygande hjärtstartare som räddar liv, system som ökar säkerheten på flygplatser och nya stridsflygplanet Gripen E som gör samhällen trygga.

Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss? Kolla in våra karriärsidor på vår webb!