Teknisk projektledare - inom konstruktion

På Combitech vill vi att du i din vardag ska få göra skillnad för människor, verksamheter och samhälle. Vi erbjuder utmaningar i det digitaliserade samhällets absoluta framkant. Hos oss får du möjlighet att växa i en företagskultur som uppmuntrar både personlig och professionell utveckling samt trygghet och balans i livet.

Din roll som teknisk projektledare

Combitech vill nu utöka sitt redan starka team inom mekanik i Mälardalen. Vi behöver förstärka med projektledare/koordinatorer till våra uppdrag i regionen. Fokus ligger på kunder inom fordonsbranschen men även andra typer av uppdrag kan finnas.

Som projektledare hos oss på Combitech ansvarar du för ett eller flera kunduppdrag med avseende på budget, tidplan och leverans. Uppdragen spänner över ett brett fält både med avseende på komplexitet och storlek. Typiska uppdrag kan vara industrialisering av produktkoncept, tekniska utvecklingsprojekt eller koordinerade testverksamheter.

Hos oss på Combitech får du en unik möjlighet att vidareutveckla din kunskap och erfarenhet då kompetensutveckling är en viktig del av vår verksamhet. Vi tror att människor som får utvecklas både inom sina specialistområden och på det personliga planet trivs och presterar bra på jobbet, därför erbjuder vi många olika sorters utbildningar. Tillsammans formar vi din framtid!

Vad kan du tillföra?

Vi söker dig som har relevant ingenjörsutbildning samt intresset att leda och koordinera människor. Du skall ha förmåga att självständigt kunna driva frågor framåt i ditt dagliga arbete och förstår det tekniska språket. Du bör ha vana av att arbeta i projekt och kunna hantera flera projekt samtidigt, vara lyhörd mot kundens önskemål samt lätt för att skapa goda relationer med personer i din omgivning.

Vi söker dig med erfarenhet av att var projektledare, eller känner att det är nästa steg i din karriär. Önskvärt är att du har kunskap inom någon eller några etablerade projektstyrningsmodeller. Är du även certifierad projektledare värderas det högt. Har du erfarenhet eller ett dokumenterat intresse från fordonsbranschen är det meriterande.

Låter det intressant? Hör av dig till oss eller skicka in din ansökan på direkten. Urvalet sker löpande.

Kom och gör skillnad

Hos Combitech erbjuder vi, utöver spännande och utvecklande kunduppdrag, anställningstrygghet och förmånspaket, samtidigt som du får chans att växa i en företagskultur som uppmuntrar både personlig och professionell utveckling samt balans i livet.

Combitech GROW, vårt forskningsbaserade kompetensutvecklingsprogram, ingår som en naturlig del i din anställning. Att vi dessutom är ett stabilt växande och oberoende teknikkonsultbolag inom försvars- och säkerhetskoncernen Saab AB bidrar såklart också till dina utvecklingsmöjligheter.

Hos oss är du med och utvecklar teknikområdet för att möta kraven från framtidens digitala samhälle. Vi har exempelvis många spännande projekt inom digitalisering, autonomi, artificiell intelligens, cyber security och 5G-utveckling. Våra konsulter utvecklar också bland annat flygande hjärtstartare som räddar liv, system som ökar säkerheten på flygplatser och nya stridsflygplanet Gripen E som gör samhällen trygga.

Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss? Kolla in våra karriärsidor på vår webb!

Kontaktperson: Joakim Sjögren, +46 8 58086469