Teknisk Projektledare - med framåtanda

Är du en projektledare med god förståelse för teknik? Är du också en person som brinner för att sprida din kunskap och bidra till att utveckla kollegor och medarbetare? Vill du dela vår passion och stolthet i att kunna erbjuda våra kunder och partners, effektivare, säkrare och mer värdeskapande lösningar? Då kan du vara just den vi söker!

Din roll som Teknisk projektledare

Combitech är just nu inne i en expansiv fas och behöver förstärka vår verksamhet med en teknisk projektledare.  Som teknisk projektledare tror vi att du kan tillföra teknisk ledning och styrning i våra projekt inom mjukvaruutveckling och systemutveckling.

Våra kunder finns idag inom till exempel fordon-, medtech- och processindustri och vi ingår i flera projekt som exempelvis syftar till att öka säkerheten på våra vägar eller till att effektivisera återvinningen. Combitech har en lång tradition och en bred kompetens inom bildbehandlingsområdet där vi även har inhouseprojekt och ett Machine Vision-labb. Vi har ett nära samarbete med världsledande kunder inom området och vi deltar aktivt i olika kompetensnätverk, både i Sverige och internationellt.

Vad kan du tillföra?

Du är en person som är naturligt utåtriktad med ett stort engagemang och har lätt för att skapa goda relationer med både kunder och medarbetare. Vi tror att du är en god lyssnare och coach, har en stark initiativförmåga och tycker om kombinationen av att arbeta nära både människan och tekniken.

Du har i grunden en teknisk utbildning på högskole- eller universitetsnivå och har hunnit få en god erfarenhet av yrkeslivets förutsättningar och utmaningar och arbetet på insidan av en teknisk utvecklingsorganisation. Du har verkat i agila projekt och tagit del av utvecklingsprocessens olika faser. Det är meriterande om du har kunskaper inom områden såsom Machine Vision, Machine Learning samt har arbetat med krav och test på systemnivå.  

Du trivs i rollen som projektledare och teknisk ledare och är van att arbeta målinriktat i en resultatorienterad verksamhet. Du har ett brett nätverk inom ditt område och motiveras av att utveckla det vidare hos Combitech. Den kunskap och erfarenhet du har med dig kommer att välkomnas in i vår lärande företagskultur.

Låter det intressant? Hör av dig till oss eller skicka in din ansökan direkt. Urvalet sker löpande.

Kom och gör skillnad

Hos Combitech erbjuder vi, utöver spännande och utvecklande kunduppdrag, anställningstrygghet och förmånspaket, samtidigt som du får chans att växa i en företagskultur som uppmuntrar både personlig och professionell utveckling samt balans i livet.

Combitech GROW, vårt forskningsbaserade kompetensutvecklingsprogram, ingår som en naturlig del i din anställning. Att vi dessutom är ett stabilt växande och oberoende teknikkonsultbolag inom försvars- och säkerhetskoncernen Saab AB bidrar såklart också till dina utvecklingsmöjligheter.

Hos oss är du med och utvecklar teknikområdet för att möta kraven från framtidens digitala samhälle. Vi har exempelvis många spännande projekt inom digitalisering, autonomi, artificiell intelligens, cyber security och 5G-utveckling. Våra konsulter utvecklar också bland annat flygande hjärtstartare som räddar liv, system som ökar säkerheten på flygplatser och nya stridsflygplanet Gripen E som gör samhällen trygga.

Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss? Kolla in våra karriärsidor på vår webb!