Teknisk projektledare och testledare - inom IT

Letar du efter en trygg arbetsgivare och vill arbeta med organisationer med nyckelroller i samhället? Combitech växer så det knakar och nu söker vi flera IT-projektledare såväl som testledare som är verksamma i gränslandet mellan organisation och IT! Hos oss kan du kombinera expertkunskap med traditionell testlednings- som projektledningsförmåga.

Din roll i Combitech

I din roll som testledare eller IT-projektledare leder du projekt som ställer höga krav på att önskad projektnytta realiseras genom tekniska lösningar. Detta kräver god kommunikativ förmåga och du kommer att ha en nyckelroll gentemot involverade intressenter. Arbetet genomförs oftast i projektform på uppdrag hos våra kunder. Vid sidan av kunduppdrag finns det även utrymme för dig att påverka vår egen arbetsmetodik. Vi uppmanar till djärvt nytänkande. Vi söker dig  med en bred teknisk profil som kan fungera som en brygga mellan verksamheten och teknologi. Därför har du en övergripande förståelse för naturen av IT-lösningar. Du ser helhetsbilden.

Vad kan du tillföra?

Vi söker dig med minst 3-8 års erfarenhet från testledning eller ledning av IT-projekt. Din övriga erfarenhet omfattar med fördel övergripande arbete med IT som kan avse ett brett spektrum av inriktningar, allt från IT-projektledning till IT-arkitektur eller mjukvaruutveckling. Dina kunskaper genomsyras av teknisk förståelse kombinerat med vanligt förekommande modeller och ramverk inom IT-domänen. Erfarenhet av telekommunikation och LTE samt Public Safety-marknaden är meriterande. I grunden har du har en akademisk examen som kan kategoriseras inom informationsteknologi; exempelvis som ingenjör, systemvetare eller annan jämförbar inriktning. Meriterande är även erfarenhet från offentlig verksamhet och kunskap om LOU vid anskaffning av system.

I rollen som konsult krävs det att du tycker om att interagera med andra människor. Du är en lagspelare och prestigelös samtidigt är du bekväm med att peka ut riktningen med hela handen; förmågan att leda andra är viktig. Du finner stor mening i att utveckla samhällsviktiga aktörers förmåga att leverera effektiva och robusta tjänster.

Relevanta certifieringar är meriterande (exempelvis ISTQB, IPMA, PMI, PRINCE2, ITIL, PM3, TOGAF och andra jämförbara certifieringar). Vi ser att du har en bred profil och bakgrund, och tror att du som har relevanta erfarenheter känner igen dig i beskrivningen ovan. Många av våra uppdrag omfattas av försvarssekretess därmed krävs att du genomför och godkänns i en säkerhetsprövning gjord av myndighet.

Låter det intressant? Hör av dig till oss eller skicka in din ansökan på direkten. Urvalet sker löpande.

Kontaktperson Robert Östgård +46 8 58086033

Kom och gör skillnad

Hos Combitech erbjuder vi, utöver spännande och utvecklande kunduppdrag, anställningstrygghet och förmånspaket, samtidigt som du får chans att växa i en företagskultur som uppmuntrar både personlig och professionell utveckling samt balans i livet.

Combitech GROW, vårt forskningsbaserade kompetensutvecklingsprogram, ingår som en naturlig del i din anställning. Att vi dessutom är ett stabilt växande och oberoende teknikkonsultbolag inom försvars- och säkerhetskoncernen Saab AB bidrar såklart också till dina utvecklingsmöjligheter.

Hos oss är du med och utvecklar teknikområdet för att möta kraven från framtidens digitala samhälle. Vi har exempelvis många spännande projekt inom digitalisering, autonomi, artificiell intelligens, cyber security och 5G-utveckling. Våra konsulter utvecklar också bland annat flygande hjärtstartare som räddar liv, system som ökar säkerheten på flygplatser och nya stridsflygplanet Gripen E som gör samhällen trygga.

Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss? Kolla in våra karriärsidor på vår webb!