Teknisk projektledare

På Combitech vill vi att du i din vardag ska få göra skillnad för människor, verksamheter och samhälle. Vi erbjuder utmaningar i det digitaliserade samhällets absoluta framkant. Hos oss får du möjlighet att växa i en företagskultur som uppmuntrar både personlig och professionell utveckling samt trygghet och balans i livet.

Din roll som teknisk projektledare

I din roll ingår att hålla samman projekten. Du är länken mellan uppdragsgivaren och våra duktiga teknikinformatörer. Det innebär att ni är arbetar tätt tillsammans för att leverera en produkt eller tjänst i tid. I tjänsten ingår även att arbeta en del med försäljning.

Våra kunder är främst försvaret och försvarsindustrin. Som projektledare sköter du den löpande kontakten med kund och tillsammans med denne fatta nödvändiga beslut inom ramen för avtalade villkor och tilldelade befogenheter. Du är lyhörd för kundens behov och kan föreslå lämpliga tekniska lösningar.

Vad kan du tillföra?

Vi tror att du har en teknisk eller militär bakgrund. Du har god kännedom om försvarsmaktens materiel. Du har mycket goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift.

Du som söker kan planera, organisera och strukturera ditt arbete. Du är oftast den som tar initiativ och planerar. Du gillar att arbeta såväl självständigt som i grupp. Meriterande är även om du har arbetat med försäljning.

Låter det intressant? Hör av dig till oss eller skicka in din ansökan på direkten. Urvalet sker löpande.

Kom och gör skillnad

Hos Combitech erbjuder vi, utöver spännande och utvecklande kunduppdrag, anställningstrygghet och förmånspaket, samtidigt som du får chans att växa i en företagskultur som uppmuntrar både personlig och professionell utveckling samt balans i livet.

Combitech GROW, vårt forskningsbaserade kompetensutvecklingsprogram, ingår som en naturlig del i din anställning. Att vi dessutom är ett stabilt växande och oberoende teknikkonsultbolag inom försvars- och säkerhetskoncernen Saab AB bidrar såklart också till dina utvecklingsmöjligheter.

Hos oss är du med och utvecklar teknikområdet för att möta kraven från framtidens digitala samhälle. Vi har exempelvis många spännande projekt inom digitalisering, autonomi, artificiell intelligens, cyber security och 5G-utveckling. Våra konsulter utvecklar också bland annat flygande hjärtstartare som räddar liv, system som ökar säkerheten på flygplatser och nya stridsflygplanet Gripen E som gör samhällen trygga.

Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss? Kolla in våra karriärsidor på vår webb!