Testare - med erfarenhet inom systemutveckling & testautomation

På Combitech arbetar vi i teknikens framkant. Vi digitaliserar bland annat gruvbranschen tillsammans med LKAB, ABB, Epiroc och AB Volvo. Med nyskapande samarbeten i digitala ekosystem skapar vi framtidens gruva som är koldioxidfri, digitaliserad och autonom. Vill du vara med på vår resa?

Din roll som Testare

Combitech är inne i en expansiv fas och söker nu dig med erfarenhet och intresse för rollen som testare. Som testare får du möjlighet att arbeta i varierande uppdrag inom olika branscher. Exempelvis finns det möjligheter för spännande uppdrag inom telekom, flyg– och fordonsindustrin. Som konsult får du möjlighet att jobba i projekt inom det område som intresserar just dig!

Som konsult inom testområdet spänner uppdragen inom områden så som testdriven utveckling, testautomatisering och testmetodik där du får hjälpa till i flera delar av utvecklingsprocessen för att försäkra ett så lyckat projekt som möjligt. Vi driver en förändringsprocess mot ett agilt arbetssätt med större fokus på automatiserade tester och testprocesser. I rollen får du arbeta med testautomation och fokus kommer bland annat ligga vid att koda och skapa nya testcase, hålla tät dialog med utvecklarna, förbättra och vidareutveckla existerande test samt delta i utvecklingsprojekt.

Du kommer även att ingå i ett härligt konsultteam som gillar att ha roligt på jobbet. Vi jobbar alla inom IT-området, exempelvis är vi utvecklare, arkitekter, testare och kravanalytiker exempelvis inom systemutveckling, IT-arkitektur, test och krav.

Vad kan du tillföra?

Vi söker dig som har ett brinnande intresse för test och testautomation. Du är civil-/högskoleingenjör eller har liknande relevant utbildning och har erfarenhet av test & systemutveckling på olika nivåer. Vi tror också att du är bekväm med att arbeta med Scrum och andrai agila utvecklingsmetoder. Det är också värdefullt om du har någon form av certifiering inom testområdet.

Du är en person som gillar spännande utmaningar och värdesätter förmågan att samarbeta och utveckla goda och långsiktiga relationer med både kunder och kollegor. Som konsult är mötet med andra och förmågan att hitta bra lösningar en framgångsfaktor. Vi söker dig som kombinerar teknisk kännedom med ett intresse att utvecklas i konsultrollen.

Låter det intressant? Hör av dig till oss eller skicka in din ansökan direkt. Urvalet sker löpande.

Kom och gör skillnad

Hos Combitech erbjuder vi, utöver spännande och utvecklande kunduppdrag, anställningstrygghet och förmånspaket, samtidigt som du får chans att växa i en företagskultur som uppmuntrar både personlig och professionell utveckling samt balans i livet.

Combitech GROW, vårt forskningsbaserade kompetensutvecklingsprogram, ingår som en naturlig del i din anställning. Att vi dessutom är ett stabilt växande och oberoende teknikkonsultbolag inom försvars- och säkerhetskoncernen Saab AB bidrar såklart också till dina utvecklingsmöjligheter.

Hos oss är du med och utvecklar teknikområdet för att möta kraven från framtidens digitala samhälle. Vi har exempelvis många spännande projekt inom digitalisering, autonomi, artificiell intelligens, cyber security och 5G-utveckling. Våra konsulter utvecklar också bland annat flygande hjärtstartare som räddar liv, system som ökar säkerheten på flygplatser och nya stridsflygplanet Gripen E som gör samhällen trygga.

Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss? Kolla in våra karriärsidor på vår webb!

Kontaktpersoner: Jan Persson, 010 2199233