Testare och testledare – Som vill ta ansvar för kvalitet

På Combitech arbetar vi i teknikens framkant. Vi digitaliserar bland annat gruvbranschen tillsammans med LKAB, ABB, Epiroc och AB Volvo. Med nyskapande samarbeten i digitala ekosystem skapar vi framtidens gruva som är koldioxidfri, digitaliserad och autonom. Vill du vara med på vår resa?

Din roll som testare eller testledare

Vi söker testare och testledare som vill fördjupa sin kompetens, har ett brinnande intresse för kvalitet och ny teknik samt vill få chansen att bidra i spännande projekt!

I rollerna som testare eller testledare kan du komma att arbeta med test på olika nivåer med integrationer för interna och externa system, säkerställa att lösningar följer fastlagda riktlinjer och principer samt upprätta dokumentation som berör utfall. Du har ett pragmatiskt förhållningssätt för att föreslå lösningar som är långsiktigt hållbara.

Som testledare kommer du även arbeta med att bygga och inspirera team, sätta strategier och se saker från ett större perspektiv.  

Combitech erbjuder dig en stor flexibilitet och möjlighet att ta ansvar för uppdrag som passar din profil och erfarenhet. Du kommer att få chansen att arbeta med den senaste tekniken hos kunder inom olika branscher.

Vad kan du tillföra?

Vi söker en civil-/högskoleingenjör med relevant inriktning mot datateknik eller motsvarande. Du har några års arbetslivserfarenhet av test på olika nivåer, så som testning av inbyggda system i kombination med IT-system, gärna med någon specialisering inom t ex testautomation, testning av användargränssnitt eller systemintegration.

Din goda erfarenhet av Scrum och andra agila utvecklingsmetoder kommer vara värdefulla. För att lyckas är det viktigt att du är kvalitetsmedveten och har ett professionellt, kritiskt öga. Du är nyfiken som person och har en förmåga att uppmärksamma detaljer och se hur helheten påverkas av dem.

Vi erbjuder möjlighet till certifiering inom testområdet, men det är meriterande om du redan innehar certifieringar.

Du är en person som gillar spännande utmaningar och värdesätter samarbete och att utveckla goda och långsiktiga relationer med både kunder och kollegor. Som konsult är det viktigt att du trivs i en roll där problemlösning och samarbete är en naturlig del av vardagen. Vi söker dig som kombinerar teknisk kännedom med ett intresse att utvecklas i konsult- och/eller ledarrollen.

Låter det intressant? Hör av dig till oss eller skicka in din ansökan på direkten. Urvalet sker löpande.

Kom och gör skillnad

Hos Combitech erbjuder vi, utöver spännande och utvecklande kunduppdrag, anställningstrygghet och förmånspaket, samtidigt som du får chans att växa i en företagskultur som uppmuntrar både personlig och professionell utveckling samt balans i livet.

Combitech GROW, vårt forskningsbaserade kompetensutvecklingsprogram, ingår som en naturlig del i din anställning. Att vi dessutom är ett stabilt växande och oberoende teknikkonsultbolag inom försvars- och säkerhetskoncernen Saab AB bidrar såklart också till dina utvecklingsmöjligheter.

Hos oss är du med och utvecklar teknikområdet för att möta kraven från framtidens digitala samhälle. Vi har exempelvis många spännande projekt inom digitalisering, autonomi, artificiell intelligens, cyber security och 5G-utveckling. Våra konsulter utvecklar också bland annat flygande hjärtstartare som räddar liv, system som ökar säkerheten på flygplatser och nya stridsflygplanet Gripen E som gör samhällen trygga.

Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss? Kolla in våra karriärsidor på vår webb!