Testledare

På Combitech vill vi att du i din vardag ska få göra skillnad för människor, verksamheter och samhälle. Vi erbjuder utmaningar i det digitaliserade samhällets absoluta framkant. Hos oss får du möjlighet att växa i en företagskultur som uppmuntrar både personlig och professionell utveckling samt trygghet och balans i livet.På Combitech vill vi att du i din vardag ska få göra skillnad för människor, verksamheter och samhälle. Vi erbjuder utmaningar i det digitaliserade samhällets absoluta framkant. Hos oss får du möjlighet att växa i en företagskultur som uppmuntrar både personlig och professionell utveckling samt trygghet och balans i livet.

Din roll som Testledare

Som anställd hos oss på Combitech erbjuder vi dig en stor flexibilitet och möjlighet att ta ansvar för uppdrag som passar din profil och erfarenhet. Du kommer att få arbeta med den senaste tekniken och de mest framstående företagen inom ditt intresseområde. Då vi har stor efterfrågan från våra kunder söker vi just nu dig med kompetens inom testledning.

Vad kan du tillföra?

Vi tror att du är civil-/högskoleingenjör med relevant inriktning och har några års erfarenhet av test på olika nivåer. Vi tror också att du är bekväm med Scrum och andra agila utvecklingsmetoder. Som testare är det viktigt att du kan tänka ”test” och även kunna förmedla det till utveckling.

För att lyckas i rollen som testledare tror vi att du har ett kritiskt öga och en professionell pessimism. Du är nyfiken som person och har en förmåga att uppmärksamma detaljer och se hur helheten påverkas av dem. Du innehar en erfarenhet på vilken du kan basera felsgissningar.

Som testledare behöver du även vara duktig på att kunna bygga och inspirera team, sätta strategier och kunna se helheten.

Låter det intressant? Hör av dig till oss eller skicka in din ansökan på direkten. Urvalet sker löpande. Välkommen till Combitech!

Kom och gör skillnad

Hos Combitech erbjuder vi, utöver spännande och utvecklande kunduppdrag, anställningstrygghet och förmånspaket, samtidigt som du får chans att växa i en företagskultur som uppmuntrar både personlig och professionell utveckling samt balans i livet.

Combitech GROW, vårt forskningsbaserade kompetensutvecklingsprogram, ingår som en naturlig del i din anställning. Att vi dessutom är ett stabilt växande och oberoende teknikkonsultbolag inom försvars- och säkerhetskoncernen Saab AB bidrar såklart också till dina utvecklingsmöjligheter.

Hos oss är du med och utvecklar teknikområdet för att möta kraven från framtidens digitala samhälle. Vi har exempelvis många spännande projekt inom digitalisering, autonomi, artificiell intelligens, cyber security och 5G-utveckling. Våra konsulter utvecklar också bland annat flygande hjärtstartare som räddar liv, system som ökar säkerheten på flygplatser och nya stridsflygplanet Gripen E som gör samhällen trygga.

Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss? Kolla in våra karriärsidor på vår webb!