Testutvecklare

Som konsult hos Combitech får du möjlighet att hjälpa kunder som är ledande i sina branscher att driva utvecklingen framåt och skapa nya värden. På köpet erbjuder vi branschens bästa kompetensutveckling och hållbara anställningsvillkor. Nyfiken på oss? Vi är nyfikna på dig. 

Din roll som Testutvecklare

Som testutvecklare hos oss får du möjligheten att arbeta i varierande uppdrag inom olika branscher. Våra kunder verkar inom många olika områden, från medtech och telekom till fordon och allt där emellan! Detta gör att du som konsult får möjlighet att jobba i projekt för morgondagens system och produkter inom det som intresserar just dig!

Som testutvecklare kommer du att jobba i större team med kundernas egenutvecklade produkter. Du får ofta vara delaktig i flera delar av utvecklingsprocessen för att försäkra ett så lyckat projekt som möjligt och du arbetar tätt med kravställare och team leaders.

Hos oss på Combitech får du en unik möjlighet att vidareutveckla din kunskap och erfarenhet då kompetensutveckling är en viktig del av vår verksamhet. Vi tror att människor som får utvecklas både inom sina specialistområden och på det personliga planet trivs och presterar bra på jobbet, därför erbjuder vi många olika sorters utbildningar. Tillsammans formar vi din framtid!

Vad kan du tillföra?

Vi söker dig, civil- eller högskoleingenjör som tycker att kvalitetssäkring av inbyggda system är spännande. Du bör ha minst 3 års relevant erfarenhet av test. Du har erfarenhet av Python eller liknande. Har du erfarenhet av automotive eller radarteknik är det meriterande, och tidigare erfarenhet av signalbehandling/bildbehandling värderar vi högt. Det är också värdefullt om du har någon form av certifiering inom testområdet.

 

Om du är en person som gillar nya, spännande utmaningar kommer du att trivas som konsult på Combitech. Vi värdesätter förmågan att samarbeta och utveckla goda och långsiktiga relationer med både kunder och kollegor. Som konsult är mötet med andra och förmågan att hitta bra lösningar en framgångsfaktor. Vi söker dig som kombinerar teknisk kännedom med ett intresse att utvecklas i konsultrollen. Då många av våra kunder har testutvecklar-team i olika delar av världen är en god kommunikativ förmåga viktig, både på engelska och svenska.

Låter det intressant? Hör av dig till oss eller skicka in din ansökan direkt. Urvalet sker löpande. Välkommen till Combitech!

 

Kom och gör skillnad

Hos Combitech erbjuder vi, utöver spännande och utvecklande kunduppdrag, anställningstrygghet och förmånspaket, samtidigt som du får chans att växa i en företagskultur som uppmuntrar både personlig och professionell utveckling samt balans i livet.

Combitech GROW, vårt forskningsbaserade kompetensutvecklingsprogram, ingår som en naturlig del i din anställning. Att vi dessutom är ett stabilt växande och oberoende teknikkonsultbolag inom försvars- och säkerhetskoncernen Saab AB bidrar såklart också till dina utvecklingsmöjligheter.

Hos oss är du med och utvecklar teknikområdet för att möta kraven från framtidens digitala samhälle. Vi har exempelvis många spännande projekt inom digitalisering, autonomi, artificiell intelligens, cyber security och 5G-utveckling. Våra konsulter utvecklar också bland annat flygande hjärtstartare som räddar liv, system som ökar säkerheten på flygplatser och nya stridsflygplanet Gripen E som gör samhällen trygga.

Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss? Kolla in våra karriärsidor på vår webb!