Till flera spännande inhouseprojekt söker vi nu juniora konstruktörer!

På Combitech vill vi att du i din vardag ska få göra skillnad för människor, verksamheter och samhälle. Vi erbjuder utmaningar i det digitaliserade samhällets absoluta framkant. Hos oss får du möjlighet att växa i en företagskultur som uppmuntrar både personlig och professionell utveckling samt trygghet och balans i livet.

Din roll som konstruktör

Just nu har vi möjlighet att utöka vårt fantastiska team inom mekanisk konstruktion med flera nya medarbetare, därför söker vi just dig! Vi arbetar med flera in-houseprojekt inom både fordon, flyg och marint på vårt nybyggda kontor på Innovatum i Trollhättan.

I rollen som konstruktör hos oss arbetar du med en mängd utvecklande arbetsuppgifter så som konceptframtagning, analyser av kravuppfyllnad, detaljkonstruktion och dokumentation. Vi erbjuder en kreativ arbetsmiljö och möjlighet att vara en del av utvecklingsprocessen av en unik högteknologisk produkt!

Vad kan du tillföra?

Vi söker dig som värderar ett gott arbetsklimat och en god teamkänsla. Du trivs med att arbeta i projektform, är drivande, analytisk och har lätt för att skapa goda relationer med personer i din omgivning. I och med att du kommer att ingå i ett mycket stort team med personer som har lång erfarenhet inom mekanisk konstruktion söker vi därför dig som har relevant högskoleutbildning och minst ett års arbetslivserfarenhet.

Ett tekniskt intresse för fordon, flyg eller marina applikationer är en förutsättning för att trivas i detta gäng. Som konstruktör kommer du att designa och utveckla artiklar och system i nära samarbete med Beräkning, Produktion, Validering och Leverantörer, vi ser därför att du behärskar minst något av CAD-systemen CATIA, NX eller CREO (ProE).

Låter det intressant? Hör av dig till oss eller skicka in din ansökan på direkten. Urvalet sker löpande.

Kom och gör skillnad

Hos Combitech erbjuder vi, utöver spännande och utvecklande kunduppdrag, anställningstrygghet och förmånspaket, samtidigt som du får chans att växa i en företagskultur som uppmuntrar både personlig och professionell utveckling samt balans i livet.

Combitech GROW, vårt forskningsbaserade kompetensutvecklingsprogram, ingår som en naturlig del i din anställning. Att vi dessutom är ett stabilt växande och oberoende teknikkonsultbolag inom försvars- och säkerhetskoncernen Saab AB bidrar såklart också till dina utvecklingsmöjligheter.

Hos oss är du med och utvecklar teknikområdet för att möta kraven från framtidens digitala samhälle. Vi har exempelvis många spännande projekt inom digitalisering, autonomi, artificiell intelligens, cyber security och 5G-utveckling. Våra konsulter utvecklar också bland annat flygande hjärtstartare som räddar liv, system som ökar säkerheten på flygplatser och nya stridsflygplanet Gripen E som gör samhällen trygga.

Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss? Kolla in våra karriärsidor på vår webb!