Utvecklare med passion för test

På Combitech ser vi på dig och din roll ur flera perspektiv. Vi vill att du ska stimuleras i ditt uppdrag. Bidra med energi i ditt team. Utveckla din kompetens. Känna trygghet i din anställning. Och uppleva balans i livet. Allt detta gör Combitech unikt. Nyfiken på oss? Vi är nyfikna på dig.

Din roll som utvecklare

Vi söker dig som har ett stort intresse för att utveckla system och verktygskedjor för att säkerställa produkters kvalité. Combitech har ramavtal med de största företagen i regionen där vi utvecklar projekt för morgondagens system och produkter. Främst verkar vi i branscher så som fordon, försvar och telekom. Är du en person som gillar att jobba nära kundens produkter och gärna med både mjukvara och hårdvara? Då kan Combitech vara arbetsgivaren för dig!

Combitechs kontor är placerat på Lindholmen, här arbetar över 300 personer inom många olika spännande teknikprojekt. Vi ser fram emot att träffa just dig!
 

Vad kan du tillföra?

Vi söker både juniora och seniora personer som brinner för test och kvalité! Hos oss trivs du bäst om du är tekniskt intresserad och gillar utmaningar. Då mycket arbete sker i team är det viktigt att du är social och trivs i rollen som konsult.

För att lyckas i rollen har du också relevant högskole-/universitetsutbildning samt tidigare erfarenhet från Continuous Integration/Delivery, testsystemutveckling, testautomation och Scripthantering. Har du även med dig domänkunskap, har arbetat som Devops eller har kunskap om ISTQB så ser vi det som meriterande.

Låter det intressant? Hör av dig till oss eller skicka in din ansökan på direkten. Urvalet sker löpande. Välkommen till Combitech!

Kom och gör skillnad

Hos Combitech erbjuder vi, utöver spännande och utvecklande kunduppdrag, anställningstrygghet och förmånspaket, samtidigt som du får chans att växa i en företagskultur som uppmuntrar både personlig och professionell utveckling samt balans i livet.

Combitech GROW, vårt forskningsbaserade kompetensutvecklingsprogram, ingår som en naturlig del i din anställning. Att vi dessutom är ett stabilt växande och oberoende teknikkonsultbolag inom försvars- och säkerhetskoncernen Saab AB bidrar såklart också till dina utvecklingsmöjligheter.

Hos oss är du med och utvecklar teknikområdet för att möta kraven från framtidens digitala samhälle. Vi har exempelvis många spännande projekt inom digitalisering, autonomi, artificiell intelligens, cyber security och 5G-utveckling. Våra konsulter utvecklar också bland annat flygande hjärtstartare som räddar liv, system som ökar säkerheten på flygplatser och nya stridsflygplanet Gripen E som gör samhällen trygga.

Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss? Kolla in våra karriärsidor på vår webb!