Utvecklare och ledare - var med och led en grupp konsulter

På Combitech vill vi att du i din vardag ska få göra skillnad för människor, verksamheter och samhälle. Vi erbjuder utmaningar i det digitaliserade samhällets absoluta framkant. Hos oss får du möjlighet att växa i en företagskultur som uppmuntrar både personlig och professionell utveckling samt trygghet och balans i livet.

Din roll som konsultchef

Vår grupp med utvecklare växer och vi söker nu en konsult som vill ta nästa steg i sin karriär och ta ett visst ledaransvar. I rollen som konsultenhetschef kombinerar du ditt konsultuppdrag med en ledarroll. Större delen av din arbetstid kommer du att spendera i konsultuppdrag inom ditt kompetensområde – Inbyggda system alternativt mjukvaruutveckling inom IT-området. Ca 20 procent av din arbetstid kommer du lägga på att vara konsultenhetschef.

Rollen innefattar personalansvar för en mindre grupp som bland annat inkluderar gruppens och individens kompetensutveckling, medarbetarsamtal samt lönesättning. Tillsammans med affärsutveckling arbetar du också med vår strävan efter leveransprecision - rätt konsult till rätt uppdrag. Du kommer att ingå i resultatenhetens ledningsgrupp. Som Konsultenhetschef är du Combitechs viktigaste kulturbärare. Du har en viktig coachande roll för dina konsulter samtidigt som ni gemensamt hittar de rätta utmaningarna framåt. Denna tjänst är omväxlande och utvecklande och du kommer att tillhöra ett glatt och engagerat gäng som värdesätter personlig utveckling och balans mellan arbete och fritid.

Vad kan du tillföra?

Vi söker dig som har examen som civilingenjör, högskoleingenjör eller som har motsvarande utbildning. Vi ser också att du har tidigare erfarenhet av att arbeta inom mjukvaruutveckling, inbyggda system eller liknande. Har du tidigare haft någon form av ledarroll är detta mycket meriterande, men viktigast är dina personliga egenskaper.

För att lyckas i denna roll krävs det att du har ett genuint intresse för andra människor och deras drivkrafter. Du uppfattas som naturligt utåtriktad med ett stort engagemang och har lätt för att skapa goda relationer med personer i din omgivning. Du är lyhörd och har ett intresse av att lyssna till din grupp. Vi tror att du brinner för ledarskapsfrågor och vill vara med och utveckla vår grupp och Combitech till att bli den bästa av arbetsplatser!

Låter det intressant? Hör av dig till oss eller skicka in din ansökan på direkten. Urvalet sker löpande. Välkommen till Combitech!

Kom och gör skillnad

Hos Combitech erbjuder vi, utöver spännande och utvecklande kunduppdrag, anställningstrygghet och förmånspaket, samtidigt som du får chans att växa i en företagskultur som uppmuntrar både personlig och professionell utveckling samt balans i livet.

Combitech GROW, vårt forskningsbaserade kompetensutvecklingsprogram, ingår som en naturlig del i din anställning. Att vi dessutom är ett stabilt växande och oberoende teknikkonsultbolag inom försvars- och säkerhetskoncernen Saab AB bidrar såklart också till dina utvecklingsmöjligheter.

Hos oss är du med och utvecklar teknikområdet för att möta kraven från framtidens digitala samhälle. Vi har exempelvis många spännande projekt inom digitalisering, autonomi, artificiell intelligens, cyber security och 5G-utveckling. Våra konsulter utvecklar också bland annat flygande hjärtstartare som räddar liv, system som ökar säkerheten på flygplatser och nya stridsflygplanet Gripen E som gör samhällen trygga.

Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss? Kolla in våra karriärsidor på vår webb!