Vi söker 20 nya konsulter - inom Data Insights, BI, AI och RPA

Här får du vara med och skapa samhällsnytta och göra ett meningsfullt arbete i utvecklingens absoluta framkant. Precis som Combitech utvecklas med sitt arbete i absoluta framkant, satsar vi även på att utveckla våra medarbetare med generösa utbildningspaket och kompetensnätverk.

Combitech jobbar med en stor bredd av branscher av varierad storlek både inom företag och myndigheter. Du får vara en del av ett vasst team. Högt i tak är bara förnamnet, där det ständigt diskuteras nya tekniker och områden för att tillsammans nå fram till den bästa lösningen för kunden. 

På Combitech erbjuds du en vardag som gör skillnad för människor, verksamheter och samhället. Här får du möta utmaningar i det digitaliserade samhällets absoluta framkant. På Combitech får du möjlighet att växa i en företagskultur som uppmuntrar både personlig och professionell utveckling samt trygghet och balans i livet.

Om tjänsterna:

Vi expanderar snabbt vår verksamhet inom Data Insights, BI (Business Intelligence), RPA (Robotic Process Automation) och Advanced Analytics (Machine Vision, Natural Language Processing, Predictive Maintenance, Optimization och andra AI områden) i hela landet. Olika tekniker och inriktningar har sina expertteam på olika orter. Expertteam som stöds av resursteam på övriga orter. För bästa gemenskap och kompetensnätverkande har vi återkommande träffar av olika slag och vi jobbar tillsammans i team över hela landet och över olika kompetensområden.

Vi har en mix av resurskonsulting, åtagandeverksamhet och produkter/tjänster. En mix där vi i sann digitaliseringsanda går mot större andel åtaganden och nya disruptiva produkter/tjänster med helt nya affärsmodeller. Vi håller t.ex. på att bygga upp nya digitala ekosystem inom hållbart resande och transporter generellt sett samt inom omvärldsanalys. Ekosystem som vi själva använder oss av. Vi vill leva som vi lär och vi har som mål att bli Sveriges mest miljömedvetna konsultföretag 2022. Detta innebär att vi skall halvera vårt koldioxidutsläpp på 5 år. En tuff uppgift som kräver bra analyser och nya innovativa lösningar. Vi är nu ungefär halvvägs på hållbarhetsresan och vi följer planen. Vi fick nyligen ett miljöpris från SJ som bekräftar att vi är på väg. ”Klimatsmarta förebilder får SJs diplom för miljösmart resande” http://nyhetsrum.sj.se/pressreleases/klimatsmarta-foerebilder-faar-sjs-diplom-foer-miljoesmart-resande-2864543.

Då vi expanderar snabbt har du stora möjligheter att forma din egen roll så att du får jobba med det just du brinner för. Alla är vi unika och för maximal trivsel, utveckling och resultat är det viktigt att var och en får jobba med det just de är bra på och brinner för.

Till Malmö-teamet söker vi nu 15 nya konsulter och till övriga orter söker vi mindre antal. Vi expanderar där vi får in bra folk och vi anställer löpande. Så fundera på vad just du vill jobba med och skicka in en ansökan där du beskriver detta så skall vi fundera på hur vi kan få in dig i teamet.

Vad kan du tillföra?

För att passa in i teamet brinner du för nyskapande, har ett kreativt sinne och strävar efter att lära dig nytt. Konsultrollen ställer även höga krav på social kompetens och affärsmannaskap. Då vi inom detta område jobbar med att utveckla kundernas verksamheter är det viktigt att du har intresse för kundernas verksamheter och att du även har förmågan att sätta dig in i kundernas perspektiv. Vårt uppdrag går ut på att skapa värde åt våra kunder.

Då vi i möjligaste mån formar rollen efter dig som unik individ så är det svårt att sätta några exakta grundkrav på utbildning, teknik, erfarenhet osv. Det skall dock nämnas att den skräddarsydda rollen kommer med höga förväntningar och vi kan därför enbart ta emot dig som är högpresterande. För att möta kraven på analytisk förmåga ser vi att du har en civilingenjörsexamen eller högre. Ingen regel utan undantag och har du längre erfarenhet kan även andra utbildningar komma på tal. Då vi jobbar med att förädla data till information och insikter och i slutändan värdehöjande aktiviteter så är det ett krav att du har programmeringserfarenhet och behärskar informationsmodellering.

Här följer en lista på några av de tekniker, metoder m.m. vi jobbar med inom området. Ingen kan allt. Alla kan något. Listan är på engelska då de engelska termerna är vanligare än de svenska:

AI Artificial Intelligence, BI Business Intelligence, Qlik (Qlik Sense, QlikView, nPrinting, …), Microsoft (SQL Server, SSAS, SSIS, SSRS, Power BI, Power Shell, Azure Functions, Azure Data Lake, Azure Blob Storage, Azure SQL Server, Azure SQL DW, Azure Data Factory, …), Tableau, Data Science and Data Engineering and Data Transformation (Python, R, Julia, Matlab, SAS, Spark, Scala, ETL, SSIS, Azure Data Factory, Azure Functions, …), Cloud (Microsoft Azure, AWS, Google Cloud, IBM Cloud, other disruptive cloud providers/solutions), Information modelling (Data Vault, Kimball, Inmon, Data Lake), DW Data Warehouse, Big Data (Hadoop, Spark, Data Lake, HDFS, Distributed parallelized data transformation, …), RPA Robotic Process Automation (UIPath, BluePrism, Automation Anywhere, Python RPA solutions), Data Integration, Security (GDPR, Cyber Security, Encryption, …), Governance (Metadata, Master data, Process, Data Catalogue, …), Data Quality, Self Service Solutions, Business development, Disruption, AI Solutions (Machine Vision, NLP Natural Language Processing, Predictive Maintenance, Systems Optimization, Machine Learning, Deep Learning, Reinforced learning, …), IoT Analytics (Internet of Things Analytics), Market Intelligence Ecosystem, Environmental Ecosystem, Transport Ecosystem, Open Data Solutions, DevOps, Docker, Kubernetes, Agile, NodeJS, JavaScript, HTML, C, C#, .NET Core, Version Control (Git, …), Test Management, Requirement Management, ALM Application Lifecycle Management, ILM Information Lifecycle Management.

 

Hör av dig till Stefan Strand (Teknikledare Data Insights) stefan.strand@combitech.se och berätta vad du vill så ser vi om Combitech kan ge dig detta.

Kom och gör skillnad

Hos Combitech erbjuder vi, utöver spännande och utvecklande kunduppdrag, anställningstrygghet och förmånspaket, samtidigt som du får chans att växa i en företagskultur som uppmuntrar både personlig och professionell utveckling samt balans i livet.

Combitech GROW, vårt forskningsbaserade kompetensutvecklingsprogram, ingår som en naturlig del i din anställning. Att vi dessutom är ett stabilt växande och oberoende teknikkonsultbolag inom försvars- och säkerhetskoncernen Saab AB bidrar såklart också till dina utvecklingsmöjligheter.

Hos oss är du med och utvecklar teknikområdet för att möta kraven från framtidens digitala samhälle. Vi har exempelvis många spännande projekt inom digitalisering, autonomi, artificiell intelligens, cyber security och 5G-utveckling. Våra konsulter utvecklar också bland annat flygande hjärtstartare som räddar liv, system som ökar säkerheten på flygplatser och nya stridsflygplanet Gripen E som gör samhällen trygga.

Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss? Kolla in våra karriärsidor på vår webb!