Vill du arbeta med teknisk konfigurationsstyrning? Uppskattar du ordning & reda?

På Combitech vill vi att du i din vardag ska få göra skillnad för människor, verksamheter och samhälle. Vi erbjuder utmaningar i det digitaliserade samhällets absoluta framkant. Hos oss får du möjlighet att växa i en företagskultur som uppmuntrar både personlig och professionell utveckling samt trygghet och balans i livet.

Din roll som Konfigurationsledare

Som konfigurationsledare ansvarar du att skapa och hålla ordning för projektstyrning av CM-aktivitet kopplat till systemutveckling. Allt från att vidareutveckla bygg- och testmiljö till att skapa installationer för olika operativsystem och supportera olika projekt ed att sätta upp automatiska byggen.

Du kommer att få arbeta med den senaste tekniken och de mest framstående företagen inom ditt intresseområde. Vi erbjuder dig en stor flexibilitet och möjlighet att ta ansvar för uppdrag som passar din profil och erfarenhet och dina yrkesmål.

Vad kan du tillföra?

Vi tror att du som söker till oss har en relevant utbildning i botten och arbetat flera år med liknande arbetsuppgifter gärna både från utveckling och produktionsrelaterad miljö. För att trivas i tjänsten behöver du ha ett stort intresse för struktur, processer och teknik.

Vi söker dig som har programmeringserfarenheter i .Net, C#, C++ och C.

Vi söker dig som har jobbat med Team Foundation Server och Microsofts utvecklingsplattform för hantering av kod och koddelning. Erfarenhet av både Visual Studio och Eclipse är meriterande.

Som person är du självgående, flexibel  och har mycket lätt för att samarbeta och att driva arbetet framåt. Du har en  analytisk förmåga och du uppskattar ett strukturerat arbetssätt.

Låter det intressant? Hör av dig till oss eller skicka in din ansökan på direkten. Urvalet sker löpande.

Kom och gör skillnad

Hos Combitech erbjuder vi, utöver spännande och utvecklande kunduppdrag, anställningstrygghet och förmånspaket, samtidigt som du får chans att växa i en företagskultur som uppmuntrar både personlig och professionell utveckling samt balans i livet.

Combitech GROW, vårt forskningsbaserade kompetensutvecklingsprogram, ingår som en naturlig del i din anställning. Att vi dessutom är ett stabilt växande och oberoende teknikkonsultbolag inom försvars- och säkerhetskoncernen Saab AB bidrar såklart också till dina utvecklingsmöjligheter.

Hos oss är du med och utvecklar teknikområdet för att möta kraven från framtidens digitala samhälle. Vi har exempelvis många spännande projekt inom digitalisering, autonomi, artificiell intelligens, cyber security och 5G-utveckling. Våra konsulter utvecklar också bland annat flygande hjärtstartare som räddar liv, system som ökar säkerheten på flygplatser och nya stridsflygplanet Gripen E som gör samhällen trygga.

Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss? Kolla in våra karriärsidor på vår webb!